banada çıktı yükselte bastım bir şey olmadıbilgisayarı yeniden başlattıktna sonra windows 11 i öneriyoruz başlıklı bir öneri çıktı
Ben de şimdi yükseltip aradan çıkarayım diye düşündüm
Szice yükseltmeli miyim?
PC in iyise dahada iyi olur kötüyse dahada kötü olur kısaca bubilgisayarı yeniden başlattıktna sonra windows 11 i öneriyoruz başlıklı bir öneri çıktı
Szice yükseltmeli mi
anladım çok arada kaldım şimdiBence yğkseltme şuan her bilgisayarda harika çalışmıyor, bence hatası azalmış bir kararlı bir sürüm gelene kadar gerek yok. zamanın Win 10'a geçildiği zaman da bile kaç kullanıcı sorun yaşadı, benim bir Windows güncellemesi yüzünden 480 GB Sata SDD'im bozulmuştu/çökmüştü.
bildiğiniz yükselte bastım ardından windows 11 yüklenene kadar bilgisayarınızı kullanmaya devam edebilirsiniz dedi tamama bastım saatlerce kullandım yeniden başlattım bir şey değişmedinasıl?
Uzun zamandır foruma girmiyordum bilmiyordum bu nedenle@Alexa'nın sürekli açılan konulara yaptığı gibi konu açıcağım artık sürekli açmayın şu konuları yeter.
Pc iyi sayılır evetPC in iyise dahada iyi olur kötüyse dahada kötü olur kısaca bu
Arama butonuna basıp "Win 11" "Windows 11" gibi aramalar yaparak bulabilirsin sorunun cevabını.Uzun zamandır foruma girmiyordum bilmiyordum bu nedenle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pc iyi sayılır evet
ben win10dan yükseltme yaptım sitesinden mavi ekran verdi, usb ile kuracaksan olur. Garantibilgisayarı yeniden başlattıktna sonra windows 11 i öneriyoruz başlıklı bir öneri çıktı
Szice yükseltmeli miyim?