Kaan Lothbrok
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 773
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu hafta sonu test araçlarını kullanmaya gideceğim bakalım. Umarım tatmin eder de güzel bir FİAT alırız altımıza.Dostum 1.3 e göre 1 tık fazla yakacaktır. Fakat yazın klima ile kullanıldığında çok mutlu eder. Şirktimizde 1.3 ve 1.6 olmak üzere 2 tane 2021 model sedan var. İkisinide kullandım. Aradaki güç farkı çok bariz ortada mesela...
Işıktan kalkarken temiz asfaltta 1.3 patinaj çekmiyorken, 1.6 çok rahat çekiyor. Hatta ilk 1.6 yı kullandığımda beni tedirgin etmişti. Çok hızlı...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Connect 1.8 i başka bişeyle kıyaslama o araçlar gittiği kadar sağlamdırda. Yakıtlarıda çok fazla.
Doblonun verilerini baz almayın. Egea daha hafiftir kasa olarak.
Connect ile arkadaşın 1.3 Doblosunu yarıştırmıştık. Kendisi benden daha iyi sürer normalde ancak 1.8 Connect ile çok rahat arkama almıştım. Umarım 1.6'lar fena değildir. Artık araba almak istiyorum.Dostum 1.3 e göre 1 tık fazla yakacaktır. Fakat yazın klima ile kullanıldığında çok mutlu eder. Şirktimizde 1.3 ve 1.6 olmak üzere 2 tane 2021 model sedan var. İkisinide kullandım. Aradaki güç farkı çok bariz ortada mesela...
Işıktan kalkarken temiz asfaltta 1.3 patinaj çekmiyorken, 1.6 çok rahat çekiyor. Hatta ilk 1.6 yı kullandığımda beni tedirgin etmişti. Çok hızlı...
Connect 1.8 i başka bişeyle kıyaslama o araçlar gittiği kadar sağlamdırda. Yakıtlarıda çok fazla.
Doblonun verilerini baz almayın. Egea daha hafiftir kasa olarak.