Penetrator God
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 963
Forumun bu konu hakkında düşüncelerini merak ediyorum. Sizce kapatılmaları gerekiyor mu?
Cübbeli Ahmet Beyin dediği gibi bunlar resmi değil ki kapatılsın.Forumun bu konu hakkında düşüncelerini merak ediyorum. Sizce kapatılmaları gerekiyor mu?
Cemaat yurtları, tarikatlar kapatılmalı. İmam hatip denilen liselerin de kesinlikle kapatılması lazım. Kızlarla erkeklerin ayrıldığı, dinin ön planda olduğu binlerce imam hatip lisesi var. Sadece bu bile ülkedeki eğitimi gözler önüne seriyor.Forumun bu konu hakkında düşüncelerini merak ediyorum. Sizce kapatılmaları gerekiyor mu?
İmam Hatip ne alaka? Dinine aşırı bağlı insanlara hitap ediyor sonuçta. İsteyen gider isteyen gitmez.Cemaat yurtları, tarikatlar kapatılmalı. İmam hatip denilen liselerin de kesinlikle kapatılması lazım. Kızlarla erkeklerin ayrıldığı, dinin ön planda olduğu binlerce imam hatip lisesi var. Sadece bu bile ülkedeki eğitimi gözler önüne seriyor.
İmam hatiplere gidenlerin kendi isteğiylemi gittiğini düşünüyorsunİmam Hatip ne alaka? Dinine aşırı bağlı insanlara hitap ediyor sonuçta. İsteyen gider isteyen gitmez.