Dönem sonu notlarınız kaç?

la velet ne ağlıcam.ben bitireli yıllar olmuş.notlarının hepsini atan diğer çocukların notlarına bak buna bak.neredeyse hepsi 100 girilmiş.diğer çocukların hakkı yenmiş
Kocum bundan sanane. Hoca istediği notu girebilir. Yok hakmış yok bilmem neymiş. Sanane. Yıllar önce bitirmiş. Elin çocuğunun sözlüsü ile notları arasında fark var diye ağlıyorsun.
Bir dahakine öğretmenleri not verirken sana sorarlar üniversiteli abicik.

Tüm dersler projede 100 vermiş ne güzel adammışsın yaw onur öğrencisi :ROFLMAO: bide şişmedi diyor.
Projeleri herkese 100 giriyorlar vermedikleri için proje ödevi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca şişirme olsa bile (ki değil) bundan size ne abi ya?.d

Hoca istediği notu verir ben hocaya şunu şunu verirmisin falanda demiyorum, not da dilenmiyorum.

86.3 11.sınıf

Daha muhattap olmaya gerek yok benim kanımca, @asertyu adlı bey çok saygılı abimizde engelini yedi.

Adamlar liseye okul notları ile gidecek. Şişirmeyecekler de ne yapacaklar? Özel okullarla nasıl yarışacaklar. İyi de şişirmişler. Notları şişirmeyen okul yok artık ortaokullarda. Bu saçma sistemin saçma notları işte.

Umarım. Matematik ve Türkçe kısmında pek sorunum yok genelde türkçe 30+ matematik 27 30 civarı geliyor fakat fen lisesi öğrencisi olmama rağmen fen netlerim 3 -7 arası
15 tatilde biraz üstüne düşsen yaparsın koskoca matı yapmışsın fen onun yanında ne ki

9.sınıfta nasıl bu kadar yüksek yaptınız maşallah
Benimki 72 nasıl sizce? 9.sınıfım
Ortalamana bir şey diyemem okullun düzeyine göre bile değişir çünkü sınav zorlukları da farklı mesela fen lisesi olduğu için sınavlar daha zor o yüzden daha sıkıyız genelde 80 üstü ortalama alıyor herkes

15 tatilde biraz üstüne düşsen yaparsın koskoca matı yapmışsın fen onun yanında ne ki
Başladım 2 gün önce. Göreceğiz bakalım. Daha 1.5 yıl var halledilir. Sana da başarılar bu arada.

89 10. sınıf
Ders çalışmak yerine oyun oynadım biraz düşük oldu normale göre.
Sıfır çalışma isteği var maalesef.

60 10. sınıf 6 dersten kalıyorum ama ikinci dönem net geçerim kaldığım derslerde hep 40 50 arası

Geri