Rulep
80+ Gold
eyw düzelicez inşallahBaşladım 2 gün önce. Göreceğiz bakalım. Daha 1.5 yıl var halledilir. Sana da başarılar bu arada.
eyw düzelicez inşallahBaşladım 2 gün önce. Göreceğiz bakalım. Daha 1.5 yıl var halledilir. Sana da başarılar bu arada.
Hangi okuldasın knk?97.2 11.sınıf
Madem üniversiteyi bitirdin.dersi dinlesen matematikten 70 ve 50 küsür almazsın.Sınavda alamayıp sözlü de mi 100 aldın şişirme işte
Fen LisesiHangi okuldasın knk?
Maçizade bir YKS sınavı öğrencisi olarak şunu söyliyeyim TYT'ye çalış.Başladım 2 gün önce. Göreceğiz bakalım. Daha 1.5 yıl var halledilir. Sana da başarılar bu arada.
Kanka Fen Lisesi olduğunu tahmin edebiliyorum. Hangi okul olduğunu sordum?Fen Lisesi
93.3568 9. SınıfMuhabbet olsun diye açıyorum konuyu (daha önce açan olduysa görmedim kb). Dönem sonu notlarınız kaç geldi ve kaçıncı sınıfsınız?
Edit: 82.5-10 .sınıf
Feni bitirsem 80+ sabitleyeceğim netleri ama bi türlü başlayamamıştım. Bu hafta başladım Fen çalışmaya. Sosyale bakmam bu sene matematiğe abanırım feni halledebilirsemMaçizade bir YKS sınavı öğrencisi olarak şunu söyliyeyim TYT'ye çalış.
11.sınıf konularını 12.sınıfta rahatça bitirebilirsin.
84.790 9. sınıfMuhabbet olsun diye açıyorum konuyu (daha önce açan olduysa görmedim kb). Dönem sonu notlarınız kaç geldi ve kaçıncı sınıfsınız?
Edit: 82.5-10 .sınıf