Neler Yeni

Dönem sonu notlarınız kaç?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Türkçeyi 33 dakikada mı çözüyosun? :D
Valla helal olsun sana.
Zaman ayarlaman da gayet iyi bu şekilde devam edersen 12.sınıf Mart ayında 110 netlere kadar ulaşmış olursun.
Türkçeden ve matematikten kaç net geliyor?
Son 5 denememde türkçe 32-35 arası.
Matematik eğer çok kasmamışlarsa 30 üstü yapıyorum. 22-30 arası gidip geliyor kaliteli denemelerde.

Türkçeyi hızlı çözmemin sebebi çok branş denemesi çözmem açıkçası. Bu yaz TYT adına yaptıgım tek şey bilgi sarmalın 40lı türkçe denemesini çözmek oldu iyi ki çözmüşüm diyorum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:

alanınız neydi hocam sizin ?
Sayısal

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bilgi sarmalın 40lı türkçe denemesini çözmek oldu iyi ki çözmüşüm diyorum şuan.
Bunu da bitirdim fakat 20'li o. :D
Matematik eğer çok kasmamışlarsa 30 üstü yapıyorum. 22-30 arası gidip geliyor kaliteli denemelerde
Senden bir şey rica edeyim.
Geçen senenin TYT Sorularını çıkart ve onu çöz. Sonucu bana at yorumlayayım seni. :)
Matematik yeterli diğerlerine gerek yok. Fakat bir isteğim daha var 60 dakikada çözeceksin.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
Son 5 denememde türkçe 32-35 arası.
Matematik eğer çok kasmamışlarsa 30 üstü yapıyorum. 22-30 arası gidip geliyor kaliteli denemelerde.

Türkçeyi hızlı çözmemin sebebi çok branş denemesi çözmem açıkçası. Bu yaz TYT adına yaptıgım tek şey bilgi sarmalın 40lı türkçe denemesini çözmek oldu iyi ki çözmüşüm diyorum şuan.

Sayısal
ben 10. sınıftayım hocam sayısal seçmeyi düşünüyorum fende bazı konular (mol) dışında yapabildiğim bir alan,ne önerirsiniz benim için zorlanıyormusunuz mesela

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
ben 10. sınıftayım hocam sayısal seçmeyi düşünüyorum fende bazı konular (mol) dışında yapabildiğim bir alan,ne önerirsiniz benim için zorlanıyormusunuz mesela
Sayısal öğrencisi olarak cevabım "Evet." fakat çalışan bir birey için "Hayır." zor bir bölüm değil.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Mol kimyanın en basit konularından biri. Üzerine git yaparsın. Açıkçası özellikle bu sene fizik çok yoğun ama çalışınca halloluyor gibi. Bana göre problem çözebilirsin. Ha bir de kimyasal denklemleri boşlama yoksa baya sıkıntı oluyor 11.sınıf gaz sorularında. Bir de çok coğrafya falan çalışma ben çalıştım hepsini unuttum üstüne zamanım da gitti. Mutlaka problem kitabı al ve geometriyi boşlama, iyi olabilir bence.

Bunu da bitirdim fakat 20'li o. :D
Dogru...

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,790
İsim
emirhan
69.5 teşekkür gg

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,929
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
70- 10.Sınıf Fetret devri gibi bir şey yaşadım 2.dönem büyük ihtimalle düzeltirim ara tatilde sayısal çalışıp.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Senden bir şey rica edeyim.
Geçen senenin TYT Sorularını çıkart ve onu çöz. Sonucu bana at yorumlayayım seni. :)
Matematik yeterli diğerlerine gerek yok. Fakat bir isteğim daha var 60 dakikada çözeceksin.
Bu gece 4'te uyanabilirsem çözeceğim sabah atarım buraya

Sayısal öğrencisi olarak cevabım "Evet." fakat çalışan bir birey için "Hayır." zor bir bölüm değil.
Hocam bu Tork konusu neymiş ya. Sırf Tork çalışmamak için TYT Fen başladım. Delirdim evde taklalar attım çözmeye çalışırken.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
Burak Taha Koca
anladım hocam ama bazen deneme çözerken matematik netlerim 10 lara kadar düştüğü oluyor ve bu durum moral bozuyor yapabilirmiyim acaba zor gelirmi vs. 1 dönem boyunca netlerimi sadece 15 lere kadar çekebildim verimlimi çalışmıyorum acaba.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
66.9 onur belgesi 10. Sinif

Can...

80+ Platinum
Muhabbet olsun diye açıyorum konuyu (daha önce açan olduysa görmedim kb). Dönem sonu notlarınız kaç geldi ve kaçıncı sınıfsınız?

Edit: 82.5-10 .sınıf
Hocalar finalleri girince yazarım

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
anladım hocam ama bazen deneme çözerken matematik netlerim 10 lara kadar düştüğü oluyor ve bu durum moral bozuyor yapabilirmiyim acaba zor gelirmi vs. 1 dönem boyunca netlerimi sadece 15 lere kadar çekebildim verimlimi çalışmıyorum acaba.
Sıkıntı yok dostum daha 2.5 yılın var. Eğer netlerin öyleyse yazları matematik çalışacaksın. :)
Zor bir sene zaten 12.sınıf öğrencileri için.

Hocam bu Tork konusu neymiş ya. Sırf Tork çalışmamak için TYT Fen başladım. Delirdim evde taklalar attım çözmeye çalışırken.
Onu da yapacaksın mecbur. :D
Her sene 1 soru gelmiş.
1642613373685.png

Buradan bakabilirsin.

Top Bottom