Pwm fan çoklayıcı önerisi

Reaksiyon skoru
34
Anakartımda sadece bir tane 4 pin Sys fan çıkışı var. Bu 4 pin sys fan çıkışından 2 tane 4 pin bir tanede 3 pin çıkışlı olan çoklayıcı var mıdır? Ek olarak 3 pinli çıkışa 5 li bir 3 lü çıkış daha takacam (5 li üçlü çıkış bende var). Bu şekilde yaptığımda bütün fanları kontrol edebilir miyim?

Selamlar,

ID-COOLING HA-02C veya HA-02 çoklayıcılar çok başarılı ARGB destekleride var.​

Hocam daha ucuza bulamaz mıyız 5 pin girişine ihtiyacım yok. Bu 4 pin girişine 3 pin takabiliyor muyuz bana 2 tane 4 pin çıkışı bir tane de 3 pin çıkışı olsa yeter

Fan çoklayıcıdan dağılan fanlar aynı hızda döner. Her birini kontrol etmek için bunu destekleyen anakart bakmalısın.

Alfais 4354 Flexa P5 5 Port Çıkışlı PWM Fan Çoklayıcı Çoğaltıcı 4 2 Pin Splitter Kablosu https://www.amazon.com.tr/dp/B087FPVKR8/ref=cm_sw_r_cp_apan_glt_i_43WRQDCFVBX3MQCA74GS

Bunu alsam bir tane 4 pin çıkışı var diğerleri 3 pin. Bütün fanlar 4 pin çıkışıyla aynı hızda döner mi bunu alsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fan çoklayıcıdan dağılan fanlar aynı hızda döner. Her birini kontrol etmek için bunu destekleyen anakart bakmalısın.
Hocam benim istediğim 4 pin girişindekilerke aynı hızda dönsün hepsi yeter

Hocam bunun markası alfais bu da alınabilir
Ben attığım linktekini kullanıyorum memnunum
Ustam bunu alsam 4 pin girişine bir tane 4 pin fanı diğer 3 pinli girişlerin birine 4 pin diğerine 3 pinler taksak hepsi 4 pin girişindekine yaptığımız ayarla dönermi

Bunu alsam bir tane 4 pin çıkışı var diğerleri 3 pin. Bütün fanlar 4 pin çıkışıyla aynı hızda döner mi bunu alsam

Hocam benim istediğim 4 pin girişindekilerke aynı hızda dönsün hepsi yeter

Ustam bunu alsam 4 pin girişine bir tane 4 pin fanı diğer 3 pinli girişlerin birine 4 pin diğerine 3 pinler taksak hepsi 4 pin girişindekine yaptığımız ayarla dönermi
Hocam 3pin olan fanların son hız dönebilir ama 4 pin olan aynı hızda döner

Hocam 3pin olan fanların son hız dönebilir ama 4 pin olan aynı hızda döner
Ustam kasayı hazır almıştım 4 pin girişine 3 pinli çoklayıcı takmışlar 5 li onların ucunda da 3 pin girişli 4 fan var normal çalışıyorlar. Ben 2 fan aldım bunlar 4 pin çıkışlı ondan dolayı 4 pin den alıp 2 tane 4 pin 1 tane 3 pin verecek giriş arıyorum. Bir kaç yerde 4 pinli fana göre diğerleride döner yazmışlar da

Ustam kasayı hazır almıştım 4 pin girişine 3 pinli çoklayıcı takmışlar 5 li onların ucunda da 3 pin girişli 4 fan var normal çalışıyorlar. Ben 2 fan aldım bunlar 4 pin çıkışlı ondan dolayı 4 pin den alıp 2 tane 4 pin 1 tane 3 pin verecek giriş arıyorum. Bir kaç yerde 4 pinli fana göre diğerleride döner yazmışlar da
Bu kadar detaylı bilmiyorum hocam ya yanlış yönlendirmeyim ben sizi

Geri