11 sınıf matematik 2 haftada bitermi

Reaksiyon skoru
4
sa beyler iyi akşamlar malumunuz 11 sınıfım ama dersleri hayli boşladım sıfır ders çalıştım ve hep yatıyodum ortalamam 68 geldi okuduğum okulda iyi bir okul ve çalışıp düzeltmek istiyorum sizce 11 sınıf trigonometri ve analitik geometriyi 2 haftada günde 3 4 saat çalışarak bitirirmiyim diğer derslerede çalışmak istiyorum bide

Biraz seninle alakalı bir durum. 3-4 saat çalış ama verimli çalış, aksi takdirde hiçbir işe yaramaz. Düzenli çalışmayla bitirebilirsin bu 2 haftada.

Son düzenleme:
Biraz seninle alakalı bir durum. 3-4 saat çalış ama verimli çalış, aksi takdirde hiç bir işe yaramaz. Düzenli çalışmayla bitirebilirsin bu 2 haftada.
şağol ya aklıma takıldı bitirebilirmiyim diye bu arada çok verimli çalışıyorum

Matamatik diye bir ders yok ama matematik diye bir ders var trigonometri filan kolay denilebilir analitik geometride soru çözerek yapabilirsin

Dostum analitik geometri ve trigonometriyi 2 haftada halledersin de Türkçeyi ne zaman halledeceksin?

Analitik zaten max 4-5 günlük konu. Trigonometriyi de 10 günde bitirirsin.

Dostum analitik geometri ve trigonometriyi 2 haftada halledersin de Türkçeyi ne zaman halledeceksin?
Matamatik diye bir ders yok ama matematik diye bir ders var trigonometri filan kolay denilebilir analitik geometride soru çözerek yapabilirsin
özür dilerim matematik yazarım bi daha aslında türkçeyi edebiyatı severim ama sil bilim hep zayıf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Analitik zaten max 4-5 günlük konu. Trigonometriyi de 10 günde bitirirsin.
birde mesela nasıl çalışmalıyım ayt tyt nasıl olmalı

özür dilerim matematik yazarım bi daha aslında türkçeyi edebiyatı severim ama sil bilim hep zayıf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde mesela nasıl çalışmalıyım ayt tyt nasıl olmalı
Konu eksiğin 11deyse 15 tatilde 11 konularını bitir 2. dönem tyt başlarsın. Yani benim planım bu şekilde.

Dediğin 2 konu da basit ama temelin az çok varsa basit. Eğer ki temelin iyiyse 1 haftada bile biter

sa beyler iyi akşamlar malumunuz 11 sınıfım ama dersleri hayli boşladım sıfır ders çalıştım ve hep yatıyodum ortalamam 68 geldi okuduğum okulda iyi bir okul ve çalışıp düzeltmek istiyorum sizce 11 sınıf trigonometri ve analitik geometriyi 2 haftada günde 3 4 saat çalışarak bitirirmiyim diğer derslerede çalışmak istiyorum bide
Bence yetişir zaten ben geldim yere kadar söyleyebilirim ki geçmiş yılların konularının harlanıp budaklanarak oluşturulmuş.
Trigonometri mesela aslında %90 geometri bilgisi istiyor %10'u trigonometrik formüller fenan.
Analitik geometri gine aslında analitik ve geometriyi birleştiriyor eğer temelin sağlamsa biter bence verimli çalışırsan.

Sınav yarınsa akşama ha...
Trigonometri ve analitik basit konu sadece gerekli yerleri çalışıp soru çözmem gerekiyor.
Biraz soru tipi görsen oldu bu iş.

Geri