https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-centaur-smx-r13-siyah-kirmizi-8-tus-gaming-rgb-mouse.html hocamkendimde kullanıyorum çok kaliteli mouse 3 senedir kullanıyorum tüm tuşlara makro ataybiliyorduniz. Sadece soldaki kırmızılılar ufak bir soyulma oldu o kdr. Biraz ağır bir mouse ben ağır sevdiğim için güzel. Tıklama vs olsun kaç senedir hiç bir fark yok300 lira civarı bütçeyle mouse ve mouse pad almak istiyorum fiyatta oynama olabilir ne önerirsiniz
Abdullah abimiz zamanında incelemisti300 lira civarı bütçeyle mouse ve mouse pad almak istiyorum fiyatta oynama olabilir ne önerirsiniz
hocam rival 3 ten büyük mouse varmı bildiğiniz aldım rival 3 güzel kullandımda elimle tam kavrayamadığımı fark ettim( bıraz geriden tutuyorum ben mouseyi o yüzden ) bütçe 250 300 gibiEl boyutunuzu parmak ucundan bileğe kadar kaç cm belirtin. Bir de tutuş şeklinizi.
Kullanıyorum güzel memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz149tl
CORSAIR Katar PRO Kablolu Oyuncu Mouse, 12.000 DPI Optik Sensör, Siyah (CH-930C011-EU)
![]()
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
Alıntıyı görüntüle
149tl
CORSAIR Katar PRO Kablolu Oyuncu Mouse, 12.000 DPI Optik Sensör, Siyah (CH-930C011-EU)
![]()
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) Fiyat & Özellik | MediaMarkt
CORSAIR Katar Pro 12.000 DPI Optik Sensör Kablolu Gaming Mouse Siyah (CH-930C011-EU) fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemwww.mediamarkt.com.tr
Alıntıyı görüntüle
19 cm ele bu mouse olmaz.Kullanıyorum güzel memnunum sorunuz varsa sorabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Zamanında 220 ye felan almıştım