Yardımınıza İhtiyacım Var.

SiMeRo

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhabalar, yaklaşık iki gün önce ikinci el bir bilgisayar satın aldım. Oynadığım tek bir oyun var ARENA BREAKOUT İNFİNİTE kendi sistemim yetmediği için bu bilgisayarı satın aldım ve eve getirip oyunu indirdiğim zaman önce ana hesabım bir yıllık bir yasaklama aldı. Ardından yeni açtığım hesaplarda birer birer banlanmaya başladı. Destek ekibi ile iletişim kurduğum zaman bilgisayarın hwid banlı olduğunu öğrendim. Bilgisayarı aldığım kişi ile konuştuğum zaman Arena Breakout İnfinite'i bilmediğini al sat yaptığını öğrendim. Daha sonrasında Destek ekibi ile iletişim kurduğumda ise, bilgisayarı yeni aldığıma dair bir sipariş bilgisi ve dekont paylaşımı istedi. Vergi vs. durumları yüzünden bilgisayarı elden nakit aldığım için ne bir fatura ne de bir dekont var. Sizlerden ricam yakın zamanda bilgisayar almış birisi varsa sipariş faturası veya hesabından 18-25bin tl arası veya fazlası çıkmış bir dekont ile bana yardımcı olmanız.

1778405378637.webp

Yapacak bir şey yol. Eski bilgisayarında oynamaya devam edeceksin. Kimse kendi garantisinden olmak istemez.

Geri