Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
Uçankuş fatih armutluk yapmazsa neden olmasınGs kazanırsa artık her şeyin ihtimali olur. ligde kalmaya oynayan gs x şampiyomluğa oynayan trabzonspor
Uçankuş fatih armutluk yapmazsa neden olmasınGs kazanırsa artık her şeyin ihtimali olur. ligde kalmaya oynayan gs x şampiyomluğa oynayan trabzonspor
hocam sizdeki fatih terim sevgisi biraz fazla değilmiTrabzonun her maç yaptığı penaltıyı ilk başta vermek istemeyen hakem 2. de mecburen verdi. Şikenin adresi Trabzonspor. Her maç yaparken neredeydiniz? Şimdi de 1 tane daha penaltıyı yediler fakat 2. kaçınılmaz oldu. Şikecilere rağmen iyi top oynayan Galatasaray'ı tebrik ederim.
uğurcan ne kurtardıTorrenti tebrik ederim takım gerçekten oynuyor.
Hangisini diyorsun penaltıdan sonra olduysa görmedim. Kapattım maçı şimdi yeriz diyeuğurcan ne kurtardı
penaltıdan sonraHangisini diyorsun penaltıdan sonra olduysa görmedim. Kapattım maçı şimdi yeriz diye
ban yemeyiz demi soylersekMaçı nereden izleyebiliriz donmadan ve yüksek kalite.
Özelden söyleyebilirsin sıkıntı olmaz sanırım o zaman.ban yemeyiz demi soylersek
Galatasaray iyi oynuyor ama tek eksiği sonucu koruyamama gibi eksiği var ama ben Galatasaray ın kazanacağını düşünüyorum ya 1-1 veya 2-1 Galatasaray alır diye düşünüyorumSizce kim alır