Yardım CİHAZIM NE KADAR EDİYOR?

Musa Dinç

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
688
Bu cihazım ne kadar ediyor . Termal macunu yeni değiştirdim ısınma problemi ortadan kalktı çok iyi değerlere sahip gpu mhz aşırtması var şuan öylesine fiyat girdim ne kadara gider m2 ssd var a2000 500gb ekim kasım gibi aldım yeni cihazın garantiis haziranın sonunda bitiyor.

ÖZELLİKLERİ :

İ5-9300H

GTX 1650 GDDR5 ( GDDR6 YA YAKIN PERFORMNAS VERİYOR)

8X2 16 GB SAMSUNG 2666 MHZ RAM

480 GB SATA SSD KİOXİA DURUMU İYİ

Windows 11 Home Mevcut (2700 TL)

10 liraya lisans var.2700 çöpe gitmiş kimse ona para vermez haberin olsun.
10 liraya güvenilir sorun yaratmayacak key yok güvenilir oem key anakarta işli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vermesin problem yok ben yazarım.

10 liraya güvenilir sorun yaratmayacak key yok güvenilir oem key anakarta işli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vermesin problem yok ben yazarım.
ben bir kere bile sorun yaşamadım.Bizim aldıklarımız da anakarta gömülü.Ayrıca 1650 var ama 1650ti gibi falan bunları sil.2x8 1x16 dan daha iyi falan yazmışsın bunlar gereksiz.Böyle ilanları okumam milleti kandırmaya çalışıyor diye geçerim.İlanın açısından diyorum.Bireysel algılama.Dışarıdan bakınca iyi izlenim vermiyor.

ben bir kere bile sorun yaşamadım.Bizim aldıklarımız da anakarta gömülü.Ayrıca 1650 var ama 1650ti gibi falan bunları sil.2x8 1x16 dan daha iyi falan yazmışsın bunlar gereksiz.Böyle ilanları okumam milleti kandırmaya çalışıyor diye geçerim.İlanın açısından diyorum.Bireysel algılama.Dışarıdan bakınca iyi izlenim vermiyor.
Peki fiyat?

Bu cihazım ne kadar ediyor . Termal macunu yeni değiştirdim ısınma problemi ortadan kalktı çok iyi değerlere sahip gpu mhz aşırtması var şuan öylesine fiyat girdim ne kadara gider m2 ssd var a2000 500gb ekim kasım gibi aldım yeni cihazın garantiis haziranın sonunda bitiyor.

ÖZELLİKLERİ :

İ5-9300H

GTX 1650 GDDR5 ( GDDR6 YA YAKIN PERFORMNAS VERİYOR)

8X2 16 GB SAMSUNG 2666 MHZ RAM

480 GB SATA SSD KİOXİA DURUMU İYİ
aynı ürünün çok fazla ilanı var.Fiyat olarak piyasa altına satmazsanız satılması uzun sürer. Ayrıca ilan bilgilerinin büyük harflerle yazılması şahsen hiç hoşuma gitmiyor. Bence değiştirin normal şekilde yazın. Bir de uzun uzun bir şeyleri anlatmayın. Ürün özelliklerini yazıp bırakın.

Piyasadan ucuza koyanlar var ,bu tarz ilanlar da sizin laptopunuzun satış süresini etkileyecektir.

aynı ürünün çok fazla ilanı var.Fiyat olarak piyasa altına satmazsanız satılması uzun sürer. Ayrıca ilan bilgilerinin büyük harflerle yazılması şahsen hiç hoşuma gitmiyor. Bence değiştirin normal şekilde yazın. Bir de uzun uzun bir şeyleri anlatmayın. Ürün özelliklerini yazıp bırakın.

Piyasadan ucuza koyanlar var ,bu tarz ilanlar da sizin laptopunuzun satış süresini etkileyecektir.
Sistem alacağım eğer düşürürsem alamam bursa da benden daha aza satan yok.

Ultra mega extreme oyun canavarı diye ilan aç illa bir tane cahil denk getirir satarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,122
Üyeler
188,882
Son üye
0xJessiePinkman
Geri