Witcher 3 Overrated mıdır?

?

• Overrated

Oylar: 26 30.2%
  • Overrated değil.

Oylar: 34 39.5%
  • Overrated değil ama sevmiyorum

Oylar: 26 30.2%

• Oy kullanan toplam üye
    86

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,528
Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.

Bana göre Witcher 3 Overrated değildir ama
şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
1643289390464.png

Oyun 2015'de çıkmış( günümüzde ve 1-2 sene önce çıkmış oyuna göre elbette eksikleri olur) daha da geçtim oyun büyücülük oyunu.
Basit silah konuşlandırma, basit saldırı istiyorsan saydığın oyunlar var. Büyücülük oyununda elbette bir şeyler karıştırıp, şundan bundan elde etme olacak.

Alıntıyı görüntüle
Oyun 2015'de çıkmış( günümüzde ve 1-2 sene önce çıkmış oyuna göre elbette eksikleri olur) daha da geçtim oyun büyücülük oyunu.
Basit silah konuşlandırma, basit saldırı istiyorsan saydığın oyunlar var. Büyücülük oyununda elbette bir şeyler karıştırıp, şundan bundan elde etme olacak.
Tamam Witcher 3 2015 de çıktı o yüzden oynanışı kötü dedik diyelim. E aynı yapımcı bir sene önce Cyberpunk'ı çıkardı. Cyberpunk'ın oynanışı da kalitesiz buldum. Hatta Witcher'dan öte kendisi tümüyle kalitesiz buldum.

Tamam Witcher 3 2015 de çıktı o yüzden oynanışı kötü dedik diyelim. E aynı yapımcı bir sene önce Cyberpunk'ı çıkardı. Cyberpunk'ın oynanışı da kalitesiz buldum. Hatta Witcher'dan öte kendisi tümüyle kalitesiz buldum.
Evet temelde doku, oynanış olarak aksaklıkları var fakat bu zaten oyunu 100 kere ertelediklerinde belli olmuştu lakin bana çok da kalitesiz gelmedi. Gideri vardı yani. Yapay zekada sorunları olsa da. Sorunsuz kaliteli oyun istiyorsan bunun için Rockstar oyunlarından devam etmen gerekiyor Remaster oyunları hariç.

15 saat oynadım ama sonra sıkıldım nedenini kısaca açıklıyım. Ben aksiyon seven birisiyim en çok zaman geçirdiğim oyunlar online FPS oyunlarıdır. Ondan dolayı kavga sahneleri hep aynı geldi bana vuruşları comboları bi zamandan sonra sıkmaya başladı aynı şeyleri görmek ondan sıkıldım ve birdaha girmedim.

Herkesin bu oyunu övüp övüp durması ve dediğin gibi oyunda çok fazla kafa karıştıran şey var bu yüzden oyundan soğudum ve böyke düşünüyorum.

Ben oynanışını sevmedim o yüzden sevmiyorum

Oyunu oynamadım ama gördüğüm kadarıyla zaten kimse oynanışını övmüyor; hikayesini, atmosferini, karakterlerini övüyorlar. Bence bunlar bir oyunu güzel yapmak için hatta en iyi oyunlar arasına yazmak için yeterli.

Oyunu oynamadım ama gördüğüm kadarıyla zaten kimse oynanışını övmüyor; hikayesini, atmosferini, karakterlerini övüyorlar. Bence bunlar bir oyunu güzel yapmak için hatta en iyi oyunlar arasına yazmak için yeterli.
Dostum sana katıldığım ve katılmadığım noktalar var.
Katılmadığım nokta, bir oyun ne kadar beğenilirse beğenilsin oynamadan yorum yapmamak lazım. Belki de beğenmeyeceksin. O yüzden hemen zaten beğenilen bir oyun o yüzden ''en iyi oyunlar arasına yazmak için yeterli'' dememek gerekir.

Katıldığım nokta ise, evet bir oyunun mekanikleri, görev yapısı çevre detayı bilmem nesi hepsi kötü olsun, hikayesi iyi olsun bak, oyunun gideri oluyor ve çoğunluk tarafından seviliyor. Witcher 3 ve Cyberpunk da aynen böyle. Başka örnek verecek olursam Mafia 1 mesela.

Valla yapamadığım görevler sonrası saldım beni açık dünya hikayeler sarmıyor be vercen mafia 1 remake öf

Ben oynuyordum da çok fazla konuşuyorlar ya. Normalde hikaye severim ama bunlarınki bitmiyor aksiyona atsa beni rahatlayacağım da işte.

Arkadaşlar merhaba. Bugün Witcher 3 hakkında konuşalım. Siz Witcher 3'ü seviyor musunuz/sevmiyor musunuz? Nedenleri ile yazabilirsiniz.

şahsen ben oyunu sevemedim. Hikayesi gayet de sürükleyici idi ancak oynanışına katlanamadım. Kısır bir oynanışı var. Metin 2 vari. Ondan sonra oyun çok karışık, efsunlar bilmem neler bir sürü item var. İnsanı çok yoruyor. GoW'da da efsun mantığı var ancak çok sade ve anlaşılır. Witcher 3'de bi' kalite eksiği var, bu kalite eksikliğini fark etmemin sebebi Witcher 3'ten önce RDR 2 ve AC: Valhalla gibi muazzam kalitede oyunlar oynamam olabilir. Bu oyunların oynanışına alışınca sonrasında Witcher 3 çok yaban kaldı gözümde. Sevmememin nedeni bunlar. Sizin görüşleriniz nelerdir?
değil bence de ama sevmiyorum.

gidiceğim yer haritada gözükmüyor.Çok zahmetli bulması.Sırf bu yüzden oynamıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,950
Üyeler
183,361
Son üye
Ardakaan71
Geri