Çözüldü✓ Nasıl bir RAM almalıyım?

dostum ddr3 alacağım doğruıdur onu bende biliyorum ama benim sorduğum voltaj gibi şeyler ve all in one kullanıyorum
Onlarada bakabilirsin fakat bu laptop türü bellek için DDR3L nin hangi modelini alırsan al ister cl değeri yüksek al veya hızı yüksek al çalışacaktır ama aynı ramden alamk istiyorum dersen aynı kodda bir rame bakabilirsin.

slot 2-3 kısmını da atar mısın tek slot mu görmemiz için
ne dediğini pek anlamadım ama 2 slot var şuan tek slot 4gb ram var içinde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Onlarada bakabilirsin fakat bu laptop türü bellek için DDR3L nin hangi modelini alırsan al ister cl değeri yüksek al veya hızı yüksek al çalışacaktır ama aynı ramden alamk istiyorum dersen aynı kodda bir rame bakabilirsin.
dostum yukardada yazdığım gibi laptop değil all in one ama teşekkür ederim

anakart modeli Hewlett-Packard 2b15 istersen bakabilrisin ama pek bişey bulamadım

1600 mhz 1.35V çalışan bir ram alman lazım. Eğer 1.5v çalışan bir model alırsan sıkıntı yaşarsın iki ram voltajı farklı olacağı için.

anakart modeli Hewlett-Packard 2b15 istersen bakabilrisin ama pek bişey bulamadım
attığın resimde slot 1 yazan yerin üstüne bas ordan slot 2 yi de at

aynı ram koduna baktım fakat stockta yok başka ramlerede yönebilirsin. DDR3L olmasına dikkat et bende Asus ddr3l laptop vardı ddr3 rami görmüyordu L ibaresine dikkat etmeni öneririm

1600 mhz 1.35V çalışan bir ram alman lazım. Eğer 1.5v çalışan bir model alırsan sıkıntı yaşarsın iki ram voltajı farklı olacağı içi
Ekran Alıntısı.PNG
tamadır teşekkür ederim istersen 2. slot da böyle gözüküyor

aynı ram koduna baktım fakat stockta yok başka ramlerede yönebilirsin. DDR3L olmasına dikkat et bende Asus ddr3l laptop vardı ddr3 rami görmüyordu L ibaresine dikkat etmeni öneririm
tamamdır teşekkürler

1600 mhz 1.35V çalışan bir ram alman lazım. Eğer 1.5v çalışan bir model alırsan sıkıntı yaşarsın iki ram voltajı farklı olacağı için.
daha ucuz bir ram yok mu yav:ROFLMAO::ROFLMAO:

Açıp baktıysanız gerek yok hocam buna. 1 tane slot boş ve 1 tane 4gb takılıysa 4 gb daha takabilirsiniz. Sıfır olarak sadece yukarıda attığımı bulabildim ama sahibinden üzerinden de bir bakın.

hem arkadaş yazmış ddr3l diye ama bunda yazmıyor?

Açıp baktıysanız gerek yok hocam buna. 1 tane slot boş ve 1 tane 4gb takılıysa 4 gb daha takabilirsiniz. Sıfır olarak sadece yukarıda attığımı bulabildim ama sahibinden üzerinden de bir bakın.
tamamdır hocam ben bir bakayım araştırayım

İnternetten biraz araştırınca 1.35Vda çalışan Ddr3L olduğu bulunabiliyor açıklamasında yazmasa da. Şerefsizler sahibindende DDR4 Ramden daha pahalıya satıyor maalesef.

bir de naıl bakacağım yani ddr3 1333 mhz ram diye mi araştırmalıyım yoksa yanlış mı yazdım

Sıfır olarak ben yukarıda attığımı bulabildim sadece.
Hala duruyorsa şu ilan için pazarlık yapabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,492
Üyeler
195,020
Son üye
Acarella
Geri