dzekierdem
80+
- Reaksiyon skoru
- 118
TUF DASH MI TUF GAMİNG Mİ
Asus’un oyunlar için 2 ayrı bölümü var TUF ve ROG ondan sonrası modeller ROG daha üst seviye yani karar sizinTUF DASH MI TUF GAMİNG Mİ
ROG ÇOK PAHALIAsus’un oyunlar için 2 ayrı bölümü var TUF ve ROG ondan sonrası modeller ROG daha üst seviye yani karar sizin
TUF DASH MI TUF GAMİNG Mİ
işlemcisi gaming daha iyi
mesela bu karşılatırma
dash daha ince
ısınma testleri önemli olan. onlara iyi bak ya da model at bakıyım.işlemcisi gaming daha iyi
o yüzden gaming alacam
2 sene önceki modellerinde sıkıntı vardı bu tuf modellerin kasa tasarımından ötürü arka ızgaraların yanması gibi aldığınız model önemli burada eski modellerden çok yeni çıkan 11.nesil 12.nesillere yonelirseniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.TUF DASH MI TUF GAMİNG Mİ
ısınma testleri önemli olan. onlara iyi bak ya da model at bakıyım.
2 sene önceki modellerinde sıkıntı vardı bu tuf modellerin kasa tasarımından ötürü arka ızgaraların yanması gibi aldığınız model önemli burada eski modellerden çok yeni çıkan 11.nesil 12.nesillere yonelirseniz daha iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Bu arada 3050 için 16k çok pahalı hocam 3050Ti var hatta 17k’ya 3060 var.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
onlarında işlemciler iyi değilBu arada 3050 için 16k çok pahalı hocam 3050Ti var hatta 17k’ya 3060 var.
onlarında işlemciler iyi değil
her güzellik bir arada olmuyor
Yazılım, render gibi işlerle uğraşmıyorsanız işlemci sizin için 2. planda olmalı bana göre.onlarında işlemciler iyi değil
her güzellik bir arada olmuyor