emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar ben battle field 4 yükledim fakat klavye mouse yok çalışmıyor oyunda ne yapabilirim bilemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim
Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?herkese merhabalar ben battle field 4 yükledim fakat klavye mouse yok çalışmıyor oyunda ne yapabilirim bilemedim yardımcı olabilirseniz sevinirimAlıntıyı görüntüle
onu nasıl yapacağım ?Dosyaları doğrulamayı denediniz mi?
Hangi platformdan indirdiniz oyunu?onu nasıl yapacağım ?
gene aynı :/Hangi platformdan indirdiniz oyunu?
EDIT: Sadece Origin'den iniyordu galiba zaten.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Origin üzerinden oyuna sağ tıklayıp "Repair" seçeneğini seç.
oyuna girdiğimde bunu mu ?Origin oyun menüsünü kapatın.
fakat girdim şimdi de oyunun içerisinde klavye mouse yok direkt mouse imleci oyunun içerisinde gözüküyor ve kıpırdamıyor klavye mous eOrigin oyun menüsünü kapatın.
nereye basmam gerekiyor ?Originin ayarlarına girin orda oyunla ilgili bir ayar olması lazım oyun içinde gözükmesi ile ilgili onu kapatın.
Hocam hiç araştırmaya niyetiniz yokmu neyse şu videodaki gibi yapınnereye basmam gerekiyor ? Alıntıyı görüntüle
neyse hallettim söylemeyi unuttum .d sadece bir ayar değiştirdim.Hocam hiç araştırmaya niyetiniz yokmu neyse şu videodaki gibi yapınyapamazsanız bir de şöyle yapın sol üstten orgini sekmesine tıklayın ordan application settings var oraya girin Origin In-Game tab seçeneğini kapatın.