Öneri Mouse seçimi ve Önerisi

cidden öyle hocam ciddi fiyatlar ve o seviyede benim bütçemi çok çok aşıyor .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam şarjla falan uğraşılmaz gibi düşünüyorum tamam kablosuz tabii ki daha rakat ama ne kadar gidiyor şarjı bağlantıya %% güvenebilirmiyiz ?
Ne kadar gider bilmiyorum ama Pugio 2'yi öven çok görmüştüm. Sonuçta Rog hocam, yarı yolda bırakmaz.

keris gerçekten efsane mouse paracord kablosu 3335 sensörü ptfe ayaklar 62 gr hafiflik mükemmel mouse fiyatıda baya uygun
Ona bi niyetliyim ama acele edesim yok zira İncehesap indirimi bi 60 tl falan fark ediyor bi kayıp değil yine alınabilir indirimsiz diğer sitelerden .

Ne kadar gider bilmiyorum ama Pugio 2'yi öven çok görmüştüm. Sonuçta Rog hocam, yarı yolda bırakmaz.
Kuşkusuz rog ürünleri öyle corsair volid eliteyi kaçırdığım içinde pişmanım muhtemelen yetişsem corsair set dizerdim .

Ona bi niyetliyim ama acele edesim yok zira İncehesap indirimi bi 60 TL falan fark ediyor bi kayıp değil yine alınabilir indirimsiz diğer sitelerden .

Kuşkusuz rog ürünleri öyle corsair volid eliteyi kaçırdığım içinde pişmanım muhtemelen yetişsem corsair set dizerdim .
Mouselarını beğenmiyorum ama Corsair güzel markadır. Şahsen Rog tercih ederim:D

internette gerçek 7.1 olan rog görmüştüm 1.2 yazmışlar ama 1100 eder azı olurlar ama ne kadar iyidir tartışılır kutu ve amfisi dahilmiş

Mouselarını beğenmiyorum ama Corsair güzel markadır. Şahsen Rog tercih ederim:D
Şuan bi yan yana koyunca aynı fikirdeyim bende rog her dalda başarılı ürünler çıkarıyor hitabeti iyi . Keris nasıl sizce

internette gerçek 7.1 olan rog görmüştüm 1.2 yazmışlar ama 1100 eder azı olurlar ama ne kadar iyidir tartışılır kutu ve amfisi dahilmiş
Marka model ?

Şuan bi yan yana koyunca aynı fikirdeyim bende rog her dalda başarılı ürünler çıkarıyor hitabeti iyi . Keris nasıl sizce
O konuda bir bilgim yok. Arkadaş incelemesini yapmış.

ben rog gladius 2 core kullandım bence güzel bir mouse elim biraz büyük rahat oturdu

Aman hocam 2. el bu ürünleri tercih etmem sağol yinede .

ben rog gladius 2 core kullandım bence güzel bir mouse elim biraz büyük rahat oturdu
valla benimde 15 16 cm civarlarında elim çok büyük sayılmaz ama alışırım sorun yok .
o konuyu pek dert etmiyorum

Geri