- Reaksiyon skoru
- 18
- Assassin's Creed: Rogue
- Assassin's Creed: Unity
- Assassin's Creed: Syndicate
- Assassin's Creed: Origins
- Assassin's Creed: Odyssey
Başka sepet önerilerini de beklerim.
rdr2 yi geçenki 60 tllik kuponda almıştım keşke almasaydım şimdi daha ucuza gelirdi.AC Odyssey ve RDR2 aldım bende.
Daha ucuza gelmiyor sanırım. AC için 25 dedi RDR2 için 60 dedi. Fatura da.rdr2 yi geçenki 60 tllik kuponda almıştım keşke almasaydım şimdi daha ucuza gelirdi.
Bende cp 2077 + ac origins almistim daha oynamadim keske almasaydimrdr2 yi geçenki 60 tllik kuponda almıştım keşke almasaydım şimdi daha ucuza gelirdi.
ben sadece rdr2 yi 90 liraya almıştım. şimdi olsa rdr2+50liralık bir oyun 70 liraya gelecekti.Daha ucuza gelmiyor sanırım. AC için 25 dedi RDR2 için 60 dedi. Fatura da.
Dying Light 2 o parayı hak etmez bence.Metro serisi alınabilir. Days gone alınabilir . PC iyise 4 Şubat'ı bekle Dying light 2 al belkş kupon a dahil olur
bende rdr2 yi doğru düzgün oynamadım zaten. daha böyle indirim gelmez diye almıştım ama epic şaşırtmaya devam ediyor.Bende cp 2077 + ac origins almistim daha oynamadim keske almasaydim
Ben 1 i sevmiştim açıkçası PCM olsa alacaktım da PC yok işte varda mavi ekrn canavarı maşallahDying Light 2 o parayı hak etmez bence.
gtx 1650 ile pek saracağını sanmıyorum. yoksa düşünebilirdim.Cyberpunk 2077 almanı tavsiye ederim büyük güncellemeler geldi oyun artık kusursuz gibi bir şey hikayesi güzel sarıyor oyuna bağlıyor