Ücretsiz İyi bir Antivirüs programı önerir misiniz ?

resmus66

80+
Reaksiyon skoru
86
Ücretsiz ve iyi güvenlik sağlayan bir antivirüs programı önerir misiniz?
avastta karar kıldım ama ne önerirsiniz?

Kaspersky tabii ki de.

Kaspersky total security 90 günlük kod var.

AVG nin Free versiyonunu kullanıyorum, sürekli güncel ve bilgisayarı yormuyor. 10 senedir hiç sorun yaşamadım.

Hocam internet gezinmeleri, mail ve dosyalar dahil sıkıntılı bir dosya ile karşılaştığınızda karantinaya alıp bildirim veriyor zaten. Dediğim gibi 10 yıldır virüs sebebi ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kaspersky da çok iyi bir antivirüs markası ben sistemimi yormasın istediğim için AVG tercih ettim. Kaspersky hakkında kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha faydalı olur.

Hocam internet gezinmeleri, mail ve dosyalar dahil sıkıntılı bir dosya ile karşılaştığınızda karantinaya alıp bildirim veriyor zaten. Dediğim gibi 10 yıldır virüs sebebi ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Kaspersky da çok iyi bir antivirüs markası ben sistemimi yormasın istediğim için AVG tercih ettim. Kaspersky hakkında kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha faydalı olur.
Sistem yormaması açısından iyiyse eğer tercihimdir. benim asıl amacım ama kesinlikle sağlam bir koruma yapmasını istiyorum. bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. bunu indirebilirm ama şuan kaspersky'e bakıyorum.

Kaspersky kullanıyorum.
Yaklaşık 150 mb kadar ram yiyor.
En iyilerindendir.

Sistem yormaması açısından iyiyse eğer tercihimdir. benim asıl amacım ama kesinlikle sağlam bir koruma yapmasını istiyorum. bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. bunu indirebilirm ama şuan kaspersky'e bakıyorum.
Kaspersky antivirus markalarının babasıdır en iyi korumayı o sağlar testlerde açık bir şekilde belli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri