Ücretsiz uygulamalara, programlara genellikle şüpheyle yaklaşırım neden ücretsiz diye. Amacım sadece mobil bankacılıkta gerektiğinde PDF görüntüleyebilmek bu yüzden PDF programı için ekstra para vermek istemiyorum. Ama ürüne ücret ödemeyince ürün sizsiniz gibi bir uygulama da yüklemek istemiyorum.
Android için şu aşağıdaki uygulamayı mı yüklemeliyim? Daha yüksek puanlılar da var ama ben bunu biliyorum sadece. Aşağıdaki programı mobil bankacılık Android telefonumda kullanmamı önerir misiniz? Sadece PDF'yi görüntülemek için kullanacağım. Eğer bunu indirmemi önerirseniz bilgisayar için de indireceğim. Bazen bilgisayardan tarayıcıdan internet bankacılığına girmek de gerekebiliyor.
play.google.com
Android için şu aşağıdaki uygulamayı mı yüklemeliyim? Daha yüksek puanlılar da var ama ben bunu biliyorum sadece. Aşağıdaki programı mobil bankacılık Android telefonumda kullanmamı önerir misiniz? Sadece PDF'yi görüntülemek için kullanacağım. Eğer bunu indirmemi önerirseniz bilgisayar için de indireceğim. Bazen bilgisayardan tarayıcıdan internet bankacılığına girmek de gerekebiliyor.
Adobe Acrobat Reader: Edit PDF - Apps on Google Play
Sign PDFs on the go. Effortlessly fill in, send & receive files.