Başkan Erdoğan, Elektrik Konusunda Konuştu!

Normalde bunun kaldırılması lazım da neyse. Ortak fiyatlandırmada zarar mı ediliyor sanki? Daimi doğal kaynaklardan yararlanmaları lazım. Sanki zarar ediliyor gibi şu kadar kWh geçilirse fazla fiyatlandırma olur demek cidden saçmalık.

Şu sıralar ETH nin düşük olması sebebiyle kazançlar yerlerde. Ayrıca elektrik zammı da biraz kötü oldu. Eğer kazançlar normale dönerse hala oldukça kârlı bir iş.
Özel olmazsa şuan kaç mh alıyorsunuz ve elektrik düşünce kalan miktar nedir.

Yani ne anlama geliyor ki

4250 TL lik asgari maasşın acısını zaten koydukları yeni zamlar ile çıkarttılar, ve hale faklı farklı yöntemler ile işçilerine 4250 TL den az veren ş*refsiz patronlar var piyasada

4250 TL lik asgari maasşın acısını zaten koydukları yeni zamlar ile çıkarttılar, ve hale faklı farklı yöntemler ile işçilerine 4250 TL den az veren ş*refsiz patronlar var piyasada
Patronlara laf atıyorsun ancak patron şuan ki piyasa da o kadar kazanabiliyor mu ki o parayı işçiye versin.

210kW yerine 250 kW olsaymış iyi olacakmış bu kış ayında doğalgazı falan ekstra hep.

Özel olmazsa şuan kaç mh alıyorsunuz ve elektrik düşünce kalan miktar nedir.
Şuan 320 MH alıyorum elektrik düşünce kalan miktarı hesaplamadım. En son 7 falan bırakıyordu. Şuan büyük ihtimalle 2 3 falandır.

Şuan 320 MH alıyorum elektrik düşünce kalan miktarı hesaplamadım. En son 7 falan bırakıyordu. Şuan büyük ihtimalle 2 3 falandır.
Gerçekten kazanç baya düşmüş.

Kaçak ve Sayaç vergilerini kaldırsa daha iyi olabilir. En azından daha çok destek çıkar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,675
Üyeler
192,766
Son üye
Fevzy
Geri