FMA HOLDING
80+
- Reaksiyon skoru
- 222
@Abdullah Hacıgül abi iptal edilince hepsiburada ürünü göndermesi için satıcıya yaptırım yapıyor mu ya da isteme hakkımız var mı Hepsiburada nasıl telafi ediyor bunu.
Hocam hediye çeki filan verirler.@Abdullah Hacıgül abi iptal edilince hepsiburada ürünü göndermesi için satıcıya yaptırım yapıyor mu ya da isteme hakkımız var mı Hepsiburada nasıl telafi ediyor bunu.
2021 Kasım ayında 9000 TL'ye satılmış 2022 Ocak ayında 7500tl gibi bir fiyat imkansız gibi ama bakalım ne olucak. Abdullah abi, satıcı iptal ederse ne yapmamız gerektiğinin taktiğini verirse iyi olur.İptal edilince veya ürün yollanmayınca hepsiburada satıcıya ceza kesiyor.
Kanka adam kimi keklersem davasında bence o mesajları bana attı zatenBeyler siz ciddi falan mısınız? Evet efendim babam kızıyor efendim sistemi göremiyorum efendim... Okurken midem bulandı. 8 yaşımdaki aklımla şu konuyu okusam o zaman bile iQ seviyesi 90 civarı olan bir dolandırıcı olduğunu algılayabiliyorken hiç mantıklı bir sebep değil falan filan yazanlar varHepsiburada da ekran çökecekmişte özelden gönderecekmişsiniz parayıda bilmem nede. O konuşmaları okuyup o avele kanacak yada dolandırıcı olduğundan emin olmayacak varsa inanmayanın hali daha vahim.
Sonuç ne hocamKanka adam kimi keklersem davasında bence o mesajları bana attı zaten
Hangisinde kral siparişte mi onu soruyorsan aynı beklemekteyiz hazırlanıyor yazıyor 7 şubata kadar kargoya verilmesini bekleyeceğizSonuç ne hocam
Hangisi derken diğeri ne?Hangisinde kral siparişte mi onu soruyorsan aynı beklemekteyiz hazırlanıyor yazıyor 7 şubata kadar kargoya verilmesini bekleyeceğiz
Her seferinde böyle bir siparişin ardından böyle bir mesaj almıyor kimse. Mesajın içeriği çok garip onu sorguluyoruz burda.Beyler siz ciddi falan mısınız? Evet efendim babam kızıyor efendim sistemi göremiyorum efendim... Okurken midem bulandı. 8 yaşımdaki aklımla şu konuyu okusam o zaman bile iQ seviyesi 90 civarı olan bir dolandırıcı olduğunu algılayabiliyorken hiç mantıklı bir sebep değil falan filan yazanlar varHepsiburada da ekran çökecekmişte özelden gönderecekmişsiniz parayıda bilmem nede. O konuşmaları okuyup o avele kanacak yada dolandırıcı olduğundan emin olmayacak varsa inanmayanın hali daha vahim.
Knk msj nasıl sonuçlandı satıcı ne diyorHangisinde kral siparişte mi onu soruyorsan aynı beklemekteyiz hazırlanıyor yazıyor 7 şubata kadar kargoya verilmesini bekleyeceğiz