Monster Abra A5 I5-11400H 16GB RAM 3050 Ti Laptop 7125 Lira!

@Abdullah Hacıgül abi iptal edilince hepsiburada ürünü göndermesi için satıcıya yaptırım yapıyor mu ya da isteme hakkımız var mı Hepsiburada nasıl telafi ediyor bunu.

Efendim, bir cisim yaklaşıyor.
D-uZzvWXoAAg1b-~2.jpg

NEDIONUZ HOMCA

İptal edilince veya ürün yollanmayınca hepsiburada satıcıya ceza kesiyor.

İptal edilince veya ürün yollanmayınca hepsiburada satıcıya ceza kesiyor.
2021 Kasım ayında 9000 TL'ye satılmış 2022 Ocak ayında 7500tl gibi bir fiyat imkansız gibi ama bakalım ne olucak. Abdullah abi, satıcı iptal ederse ne yapmamız gerektiğinin taktiğini verirse iyi olur.

Beyler siz ciddi falan mısınız? Evet efendim babam kızıyor efendim sistemi göremiyorum efendim... Okurken midem bulandı. 8 yaşımdaki aklımla şu konuyu okusam o zaman bile iQ seviyesi 90 civarı olan bir dolandırıcı olduğunu algılayabiliyorken hiç mantıklı bir sebep değil falan filan yazanlar var :D Hepsiburada da ekran çökecekmişte özelden gönderecekmişsiniz parayıda bilmem nede. O konuşmaları okuyup o avele kanacak yada dolandırıcı olduğundan emin olmayacak varsa inanmayanın hali daha vahim.

Beyler siz ciddi falan mısınız? Evet efendim babam kızıyor efendim sistemi göremiyorum efendim... Okurken midem bulandı. 8 yaşımdaki aklımla şu konuyu okusam o zaman bile iQ seviyesi 90 civarı olan bir dolandırıcı olduğunu algılayabiliyorken hiç mantıklı bir sebep değil falan filan yazanlar var :D Hepsiburada da ekran çökecekmişte özelden gönderecekmişsiniz parayıda bilmem nede. O konuşmaları okuyup o avele kanacak yada dolandırıcı olduğundan emin olmayacak varsa inanmayanın hali daha vahim.
Kanka adam kimi keklersem davasında bence o mesajları bana attı zaten

Her seferinde böyle bir siparişin ardından böyle bir mesaj almıyor kimse. Mesajın içeriği çok garip onu sorguluyoruz burda.

Geri