Neler Yeni

Monster Abra A5 I5-11400H 16GB RAM 3050 Ti Laptop 7125 Lira!

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
@Abdullah Hacıgül abi iptal edilince hepsiburada ürünü göndermesi için satıcıya yaptırım yapıyor mu ya da isteme hakkımız var mı Hepsiburada nasıl telafi ediyor bunu.

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Efendim, bir cisim yaklaşıyor.
D-uZzvWXoAAg1b-~2.jpg

NEDIONUZ HOMCA

ebu911

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ebubekir
İptal edilince veya ürün yollanmayınca hepsiburada satıcıya ceza kesiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
İptal edilince veya ürün yollanmayınca hepsiburada satıcıya ceza kesiyor.
2021 Kasım ayında 9000 TL'ye satılmış 2022 Ocak ayında 7500tl gibi bir fiyat imkansız gibi ama bakalım ne olucak. Abdullah abi, satıcı iptal ederse ne yapmamız gerektiğinin taktiğini verirse iyi olur.

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Beyler siz ciddi falan mısınız? Evet efendim babam kızıyor efendim sistemi göremiyorum efendim... Okurken midem bulandı. 8 yaşımdaki aklımla şu konuyu okusam o zaman bile iQ seviyesi 90 civarı olan bir dolandırıcı olduğunu algılayabiliyorken hiç mantıklı bir sebep değil falan filan yazanlar var :D Hepsiburada da ekran çökecekmişte özelden gönderecekmişsiniz parayıda bilmem nede. O konuşmaları okuyup o avele kanacak yada dolandırıcı olduğundan emin olmayacak varsa inanmayanın hali daha vahim.

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Beyler siz ciddi falan mısınız? Evet efendim babam kızıyor efendim sistemi göremiyorum efendim... Okurken midem bulandı. 8 yaşımdaki aklımla şu konuyu okusam o zaman bile iQ seviyesi 90 civarı olan bir dolandırıcı olduğunu algılayabiliyorken hiç mantıklı bir sebep değil falan filan yazanlar var :D Hepsiburada da ekran çökecekmişte özelden gönderecekmişsiniz parayıda bilmem nede. O konuşmaları okuyup o avele kanacak yada dolandırıcı olduğundan emin olmayacak varsa inanmayanın hali daha vahim.
Kanka adam kimi keklersem davasında bence o mesajları bana attı zaten

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Her seferinde böyle bir siparişin ardından böyle bir mesaj almıyor kimse. Mesajın içeriği çok garip onu sorguluyoruz burda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,434
Üyeler
163,318
Son üye
Liosal
Top Bottom