Öneri 8000₺ ye kadar Tablet tavsiyesi

Tanıdığım bir satıcı referansları da fazla matepad 11 i 4000 e satıyordu en son.

Apk yükleyemeyeceğim , her hareketimin kısıtlanacağı ipad'a hayatta 8000 vermem , bedava gelse kullanırım ayrı konu ,ancak apple ürünlerine dünya para verip , bir de eski nesil cihaz kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Tabi herkesin kendine göre haklı yorumları vardır. Bu benim düşüncem sadece

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
Apk yükleyemeyeceğim , her hareketimin kısıtlanacağı ipad'a hayatta 8000 vermem , bedava gelse kullanırım ayrı konu ,ancak apple ürünlerine dünya para verip , bir de eski nesil cihaz kullanmak bana hiç mantıklı gelmiyor.
Tabi herkesin kendine göre haklı yorumları vardır. Bu benim düşüncem sadece
gördüğüm en boş mesaj hiç bir açıklaması da yok :D

gördüğüm en boş mesaj hiç bir açıklaması da yok :D

(y) Kesinlikle çok haklısınız. Kullanmak isteyebileceğim her özellik, program, uygulama için ayrı bir servise ücret ödeyip, sonra gidip 2022 yılında 64gb tablet almalıydım kusura bakmayın.
"Herkesin kendine haklı yorumları vardır. Bu benim düşüncem sadece" şeklinde sona ekleme yapmışım zaten . Gereksiz yere polemik çıkartıyorsunuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
Merhaba arkadaşlar kardeşime tablet alacağız ama kaliteli güçlü uzun yıllar gidicek tablet istiyoruz yazılım olarak da sıkıntı çıkarmayacak hangi tabletleri ve modelleri tavsiye edersiniz

Bu kadar parayı iPad dışında hiçbir tablete vermeyin.

huawei alınmaz google yok pişman eder
Google yok ama tarayıcı var.Googleplay deki bir çok uygulama yine indirilebiliyor.Bu kadar bel bağlamayın yani bir şeye bence.Bende başlarda sizin gibi düşünüyordum ancak tecrübe ettikçe çok bir önem arz etmedi bu durum.

Google uygulamaları önemli hocam bizim için
Oyun amaçlı alıyorsa mini 6 , diğer amaçlar için air 4. Sebebi ise şu hocam mini boyutu gereği biraz daha küçük olduğu için jiroskop kullanması daha kolay olur eğer jiroskopda kullanmıyorsa iPad air 4 alabilirsiniz oyun veya farklı bir amaç için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,086
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri