bende kullanıyorum öyle değil fakatMerhaba arkadaşlar operada hiç bir sekme açık değilken 2 gb ram kullanıyor ve ram'i sınırlayınca sürekli f5 atıyor görev yöneticisinde 18 tane sekme açık gösteriyor
Hocam ben de opera gx kullanıyorum öyle bir şey ben de olmuyor fakat sizde oluyorsa ram kullanmasını ayarlıyabilirsiniz biraz düşürebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar operada hiç bir sekme açık değilken 2 gb ram kullanıyor ve ram'i sınırlayınca sürekli f5 atıyor görev yöneticisinde 18 tane sekme açık gösteriyor
Ekstra olarak ne kullanıyorsunuz?Hocam ben de anlamadım acaba kullandığım eklentilerden olabilir mi ?
ayarladım fakat bu sefer açtığım sayfalar otomatik olarak f5 atıyorHocam ben de opera gx kullanıyorum öyle bir şey ben de olmuyor fakat sizde oluyorsa ram kullanmasını ayarlıyabilirsiniz biraz düşürebilirsiniz.
sanmam hocam yaHocam ben de anlamadım acaba kullandığım eklentilerden olabilir mi ?
operamı yoksa opera gx miHocam düzgün kurulmamış olabilir mi ? az önce 60 tane sayfa açtım 1.2gb kullanıyordu
malwarebytes ublock origin google eklentilerini kullanmak için olan bir eklenti google translate blocksitehocam eklentilerden diyicem ama emin değilim ve pek zannetmiyorum eklentilerden olucağını hangi eklentileri kullanıyorsunuz?
Opera GXoperamı yoksa opera gx mi
hocam bu eklentilerden pek o kadar kullanıcağını sanmıyorum bir sorun olabilir.malwarebytes ublock origin google eklentilerini kullanmak için olan bir eklenti google translate blocksite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Opera GX
ayarlar kısmından düşürmeyi denedinizmimalwarebytes ublock origin google eklentilerini kullanmak için olan bir eklenti google translate blocksite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Opera GX