(BAŞKA TARAYICIYA GEÇTİM) Opera Gx 2 gb ram harcıyor

Anilkyae

80+ Silver
Reaksiyon skoru
784
Merhaba arkadaşlar operada hiç bir sekme açık değilken 2 gb ram kullanıyor ve ram'i sınırlayınca sürekli f5 atıyor görev yöneticisinde 18 tane sekme açık gösteriyor

Merhaba arkadaşlar operada hiç bir sekme açık değilken 2 gb ram kullanıyor ve ram'i sınırlayınca sürekli f5 atıyor görev yöneticisinde 18 tane sekme açık gösteriyor
bende kullanıyorum öyle değil fakat

Hocam ben de opera gx kullanıyorum öyle bir şey ben de olmuyor fakat sizde oluyorsa ram kullanmasını ayarlıyabilirsiniz biraz düşürebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben de anlamadım acaba kullandığım eklentilerden olabilir mi ?
Ekstra olarak ne kullanıyorsunuz?

Hocam ben de opera gx kullanıyorum öyle bir şey ben de olmuyor fakat sizde oluyorsa ram kullanmasını ayarlıyabilirsiniz biraz düşürebilirsiniz.
ayarladım fakat bu sefer açtığım sayfalar otomatik olarak f5 atıyor

hocam eklentilerden diyicem ama emin değilim ve pek zannetmiyorum eklentilerden olucağını hangi eklentileri kullanıyorsunuz?

malwarebytes ublock origin google eklentilerini kullanmak için olan bir eklenti google translate blocksite
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Opera GX
ayarlar kısmından düşürmeyi denedinizmi

Geri