Maçta sakız çiğnemek riskli olmaz mı ? Ani bir hareketle boğazınıza kaçma , dilinizi yutma riskiniz artar.Yarın futbol maçım var. İlk maçıma Çarşamba çıktım gol de attım sağ açık oynuyorum. Maçta sakız çiğnemek hem heyecanı azaltiryormuş hemde daha az susatiyornus. Sizce maçta sakız çiğnemek bir faydası olur mu?
Evet çok nefes nefese kaldım. Birazda kötü oynadım ama golüm güzel olduğu için pek konuşulmadı kötü oynamam. Neyse o zaman cignemyeyeyimTahmini konuşuyorum.
İlk maçına dahayeni çıktıysan çok harika bir maç kondisyonuna sahip olduğun söylenemez o yüzden çok nefes nefese kalırsın Allah korusun boğazına falan çıkar dikkat et heyecan meselesi tamamen psikolojik
Maçta sakız çiğnemeyin futbol oynuyorsunuz Havadan top gelicek zıplayıp karşıliycaksınız ani koşucak durucak ikili mücadeleye giriceksiniz nefes nefese kalacaksınız düşeceksiniz kayıp düşürmeye çalışacaksınız bunca hareketin içinde ağzında sakız olması tehlikeliYarın futbol maçım var. İlk maçıma Çarşamba çıktım gol de attım sağ açık oynuyorum. Maçta sakız çiğnemek hem heyecanı azaltiryormuş hemde daha az susatiyornus. Sizce maçta sakız çiğnemek bir faydası olur mu?
Sağ açıkta oynayacağım bide oynayacağımız takım 6 maçta 2 gol yiyip 35 gol atmış bir takım. Tavsiyem var mı?Maçta sakız çiğnemeyin futbol oynuyorsunuz Havadan top gelicek zıplayıp karşıliycaksınız ani koşucak durucak ikili mücadeleye giriceksiniz nefes nefese kalacaksınız düşeceksiniz kayıp düşürmeye çalışacaksınız bunca hareketin içinde ağzında sakız olması tehlikeli
Defansif oynayacaksınız kontra dan gol bulmaya çalışacaksınız duran topları iyi değerlendireceksinizSağ açıkta oynayacağım bide oynayacağımız takım 6 maçta 2 gol yiyip 35 gol atmış bir takım. Tavsiyem var mı?
Alt tarafı maç diyip geçme eğer o maç takımın en önemli maçı ise ve bu maçta senden çok şey bekleniyorsa herşeyi düşünür olursun neyse benim kafayı dağıtmam lazım witcher oyniyim.Maçta dilini falan ısırsın, alt tarafı bir saatlik maç. Sakız çiğneme.
Yarın futbol maçım var. İlk maçıma Çarşamba çıktım gol de attım sağ açık oynuyorum. Maçta sakız çiğnemek hem heyecanı azaltiryormuş hemde daha az susatiyornus. Sizce maçta sakız çiğnemek bir faydası olur mu?
Alt tarafı bir maç.Alt tarafı maç diyip geçme eğer o maç takımın en önemli maçı ise ve bu maçta senden çok şey bekleniyorsa herşeyi düşünür olursun neyse benim kafayı dağıtmam lazım witcher oyniyim.