Maç sırasında sakız çiğnemek

LaketrooS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
970
Yarın futbol maçım var. İlk maçıma Çarşamba çıktım gol de attım sağ açık oynuyorum. Maçta sakız çiğnemek hem heyecanı azaltiryormuş hemde daha az susatiyornus. Sizce maçta sakız çiğnemek bir faydası olur mu?

Yarın futbol maçım var. İlk maçıma Çarşamba çıktım gol de attım sağ açık oynuyorum. Maçta sakız çiğnemek hem heyecanı azaltiryormuş hemde daha az susatiyornus. Sizce maçta sakız çiğnemek bir faydası olur mu?
Maçta sakız çiğnemek riskli olmaz mı ? Ani bir hareketle boğazınıza kaçma , dilinizi yutma riskiniz artar.

Tahmini konuşuyorum.
İlk maçına dahayeni çıktıysan çok harika bir maç kondisyonuna sahip olduğun söylenemez o yüzden çok nefes nefese kalırsın Allah korusun boğazına falan çıkar dikkat et heyecan meselesi tamamen psikolojik
Evet çok nefes nefese kaldım. Birazda kötü oynadım ama golüm güzel olduğu için pek konuşulmadı kötü oynamam. Neyse o zaman cignemyeyeyim

Maçta sakız çiğnemeyin futbol oynuyorsunuz Havadan top gelicek zıplayıp karşıliycaksınız ani koşucak durucak ikili mücadeleye giriceksiniz nefes nefese kalacaksınız düşeceksiniz kayıp düşürmeye çalışacaksınız bunca hareketin içinde ağzında sakız olması tehlikeli

Maçta sakız çiğnemeyin futbol oynuyorsunuz Havadan top gelicek zıplayıp karşıliycaksınız ani koşucak durucak ikili mücadeleye giriceksiniz nefes nefese kalacaksınız düşeceksiniz kayıp düşürmeye çalışacaksınız bunca hareketin içinde ağzında sakız olması tehlikeli
Sağ açıkta oynayacağım bide oynayacağımız takım 6 maçta 2 gol yiyip 35 gol atmış bir takım. Tavsiyem var mı?

Maçta dilini falan ısırsın, alt tarafı bir saatlik maç. Sakız çiğneme.
Alt tarafı maç diyip geçme eğer o maç takımın en önemli maçı ise ve bu maçta senden çok şey bekleniyorsa herşeyi düşünür olursun neyse benim kafayı dağıtmam lazım witcher oyniyim.

Çiğneme maç sırasında oyuna odaklan heycan ve korku varsa hep iyimser düşün yenilseniz bile iyi bir takım oyunu ile yenilin karşı rakibiniz sizden iyi olsa bile hep kendine güven özgüvenli ol başarılar sana

kedinizi öldürmeye mi çalışıyorsunuz sakızla falan heyecan yenilmez bence psikolojiktir o maça çıka çıka hata yaptıkça üstüne giderseniz heyecan, korku falan hiçbir şey kalmaz

Geri