Maç sırasında sakız çiğnemek

Yarın futbol maçım var. İlk maçıma Çarşamba çıktım gol de attım sağ açık oynuyorum. Maçta sakız çiğnemek hem heyecanı azaltiryormuş hemde daha az susatiyornus. Sizce maçta sakız çiğnemek bir faydası olur mu?
Maç esnasında sakız çiğnemek bence çok riskli, ani bir hareketle sakızı yutma, dilini yutma gibi şeylerle karşı karşıya kalabilirsin.

Yarın futbol maçım var. İlk maçıma Çarşamba çıktım gol de attım sağ açık oynuyorum. Maçta sakız çiğnemek hem heyecanı azaltiryormuş hemde daha az susatiyornus. Sizce maçta sakız çiğnemek bir faydası olur mu?
Bırak heyecanı susatmayı, bir çarpışma anında dil boğaza kaçabiliyor.
O sakız boğazına kaçsa seni kimse kurtaramaz !

Bu kalecilerin kullandığı bir taktik. Örneğin Edersonu sık sık sakız çiğnerken görebilirsin. Diğer mevkii oyuncuları genelde kullanmaz.

Defansif oynayacaksınız kontra dan gol bulmaya çalışacaksınız duran topları iyi değerlendireceksiniz
Hocam maça son 30 dakika kala girdim hoca beni forvete koydu ve 4 -0 yenilirken koydu. Hocaya anlattım ben hızlı koşamam çalım atarım böyle hız kazanırım dedim yok dedi forvete geciceksin dedi geçtim ama sorun şu ki kimse ara pası atmadı bir kişi bile atmadı. Sadece kale vuruşları bana geldi golde atamadim :(

Sakız çiğnemeyi bıkra yemek veya su içme bile hareketli biçimde çünkü o sakız boğazına kaçıp kötü sonlara bile sürükleyebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,580
Üyeler
191,891
Son üye
dowwruk
Geri