Sıvı soğutmadan gelen coil whine sesi

Hayır rüzgar sesi video daki
sıvı soğutmaya soktum telefonu sıvı soğutmadan geliyor bu ses
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır rüzgar sesi video daki
sıvı sogutmam hani daha yeni coil whine yok değilmi yada anormal bir durum ben anlamadım kaliteli diye en adi ürünümü aldım cooler master liquid 240ml v2 aldım

@G.O.A.T.

Son düzenleme:
sıvı soğutmaya soktum telefonu sıvı soğutmadan geliyor bu ses

sıvı sogutmam hani daha yeni coil whine yok değilmi yada anormal bir durum ben anlamadım kaliteli diye en adi ürünümü aldım cooler master liquid 240ml v2 aldım

@G.O.A.T.
Coolermaster pompaları pekte kaliteli değildir nasıl araştırdın bilmiyorum ama vızıltı tiz sesler mevcut.

Coolermaster pompaları pekte kaliteli değildir nasıl araştırdın bilmiyorum ama vızıltı tiz sesler mevcut.
suan bu seslerin sivı soğutmaya ozel oldugunumu söylüyorzunuz böyle yapıldığı için

cıkan ses normal yani baya gerginim hocam baya korkuyorumda

suan bu seslerin sivı soğutmaya ozel oldugunumu söylüyorzunuz böyle yapıldığı için

cıkan ses normal yani baya gerginim hocam baya korkuyorumda
1644101465245.png

ses normalse bana sıkınti yaratmaz zararı felan yoksa
Kasa çalışırken önden geriye doğru yatır kasayı ön tarafı arkaya doğru at şahlandırır gibi kaldır içinde hava kabarcığı varsa pompa içinde radyatöre gider az da olsa sesi keser. Bu işlemci yaptığında bir fosurtu duyarsan korkma doğru yapıyorsun demektir.

Kasa çalışırken önden geriye doğru yatır kasayı ön tarafı arkaya doğru at şahlandırır gibi kaldır içinde hava kabarcığı varsa pompa içinde radyatöre gider az da olsa sesi keser. Bu işlemci yaptığında bir fosurtu duyarsan korkma doğru yapıyorsun demektir.
arka tarafındakı usb girişleri olan tarafa doğrumu yatırmamı istiyorsunjx

kasanın ön tarafı arkadamı olsun onumu diyorsunuz

bu şekildemi sivi sogutmadan sssler geliyor sivi sesleri normaldir umarim

Sivi sogutma da kondansator mu varmis :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,779
Üyeler
186,670
Son üye
dusantadic
Geri