Neler Yeni

Sıvı soğutmadan gelen coil whine sesi

Öle sabit durmasına gerek yok elinden kaldır indir düzelte bilirsin.
ses aza indi ama hala dev ediyor tıkır tıkır bir ses geliyor ses olması problem değil bu tıkır tıkır gelen ses normalmi videods duydunuzmu bilmiyorum

ses aza indi ama hala dev ediyor tıkır tıkır bir ses geliyor ses olması problem değil bu tıkır tıkır gelen ses normalmi videods duydunuzmu bilmiyorum
Videoyu dikkatli dinledim çok hafif tıkırdama sesi geliyor o pompadan geliyor sorun edecek bir şey değil.

evet hafif tıkırdama sesi evet bu işte normalmi peki bu durum
Cooler Masterin Ml120l sivi sogutucusunu kullaniyorum bende de pompa sesi hafifte olsa var ara sira geliyor kulaga ama rahatsiz edecek derece de degil yani onemli bir sey oldugunu zannetmiyorum ben bir problem yaşamadım seninde yaşayacağını düşünmüyorum ses cok rahatsız ediyorsa eğer genel anlamda tum CM marka sivi sogutmada ayni ses problemi var mecburen satip farkli bir markaya gecmen gerekiyor.

Cooler Masterin Ml120l sivi sogutucusunu kullaniyorum bende de pompa sesi hafifte olsa var ara sira geliyor kulaga ama rahatsiz edecek derece de degil yani onemli bir sey oldugunu zannetmiyorum ben bir problem yaşamadım seninde yaşayacağını düşünmüyorum ses cok rahatsız ediyorsa eğer genel anlamda tum CM marka sivi sogutmada ayni ses problemi var mecburen satip farkli bir markaya gecmen gerekiyor.
zararı varmı onuda bilmiyoeum durum normal olsun zararı olmasın bana yeter

zararı varmı onuda bilmiyoeum durum normal olsun zararı olmasın bana yeter
attığınız videoyu izledim bende bilgisayar ilk acilirken ara sira pompadan su şırıltısı sesi bile geliyor :D bir problem olmaz bende ayni marka kullanıyorum ayni sesler bende de zaman zaman oluyor CM nin klasik bi ses sorunu kasa kapagini takinca cok rahatsiz etmiyor zaten kulagini rahatsiz etmesi haricinde bir sorun teşkil etmez

attığınız videoyu izledim bende bilgisayar ilk acilirken ara sira pompadan su şırıltısı sesi bile geliyor :D bir problem olmaz bende ayni marka kullanıyorum ayni sesler bende de zaman zaman oluyor CM nin klasik bi ses sorunu kasa kapagini takinca cok rahatsiz etmiyor zaten kulagini rahatsiz etmesi haricinde bir sorun teşkil etmez
fiyat performans bir sivi soğutma diye aldım silverstine 240pf denedim ilk başts iki fanı bozuldu buzlanma oldu popmpasında arkadaş brn napıcsm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ama sizde tıkır tıkır sesler gelmiyor

üste bir soeu sordum yarin bakarsaniz cok sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizdede sivi soğutmadsn tikır tıkır ses geliyormu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,436
Üyeler
173,377
Son üye
regalo
Geri