Yurt Dışından Ekran Kartı getirip satmayı düşünüyorum

Reaksiyon skoru
25
Almanya'dan Dayımlar Gelicek Özel Araba İle Geliyorlar. Ordan RTX 3060 ve GTX 1660 Getirmeyi Düşünüyorum Sizce ?

Kutusundan çıkarıp, eşyalar arasına koysunlar. Farklı farklı yerlere koyup kişisel olarak göstersinler...
Ayrıca neden RTX 3060, daha ileri seviye kart getirebilirler, böyle bir fırsat varken.

Kutusundan çıkarıp, eşyalar arasına koysunlar. Farklı farklı yerlere koyup kişisel olarak göstersinler...
Ayrıca neden RTX 3060, daha ileri seviye kart getirebilirler, böyle bir fırsat varken.
Yılda 3 Kere Geliyorlar Bende İlk Defa Yapıcam Bu İşi Sorun Çıkmazsa Tekrar Yaparım 3060 ı Satıcam 1660 Benim İçin Gelicek.Bu Arada 3060 4500 e 1660 2.300 e geliyor

Yılda 3 Kere Geliyorlar Bende İlk Defa Yapıcam Bu İşi Sorun Çıkmazsa Tekrar Yaparım 3060 ı Satıcam 1660 Benim İçin Gelicek.Bu Arada 3060 4500 e 1660 2.300 e geliyor
Tek kart için zaten sorun çıkmaz ama ikisini de gümrükte denk gelip sorgularlarsa bilemiyorum. Umarım sıkıntısız geçer, o zaman müşteri listesine ilk sıradan gireriz. :LOL:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek kart için zaten sorun çıkmaz ama ikisini de gümrükte denk gelip sorgularlarsa bilemiyorum. Umarım sıkıntısız geçer, o zaman müşteri listesine ilk sıradan gireriz. :LOL:

5 Kişi Geliyorlar 18 Yaş Üstü Hepsi

1660 a 2310 TL veririm 👍
2311 e bırakırım

Usta sen by fiyatlara kartı nerden buluyorsun söyle bende alacam. Bu arada 1660ı 4K ya alırım.

Gayet kutuyla geçiyor geçen yaz 2 6700xt getirmişlerdi bizimkiler. Hiç açılmadan kutusunda.

benim de almanyadan eşya getirebilme şansım var ne getirirsem en fazla kar yaptırır ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,965
Üyeler
185,008
Son üye
toramanjnr
Geri