Iphone 11 vs A72vs A52S vs S21 FE vs S21 sizce hangisini almalıyım?

hayır apple dan asla alt segment cihaz beklemeyin
%99 ihtimal xr kasası ile gelecek iphone 12 veya 13 ün ana kamerasına sahip olacak ve A15 işlemci olacak içinde.
Alt segment dediğim. Fiyat olarak daha ucuz olan ve apple severlerin alabilmesi için çıkarılacak bir telefon diye düşünüyorum. SE3 de SE gibi Apple ın uygun fiyatlı ürünü olmayacak mı?

Alt segment dediğim. Fiyat olarak daha ucuz olan ve apple severlerin alabilmesi için çıkarılacak bir telefon diye düşünüyorum. SE3 de SE gibi Apple ın uygun fiyatlı ürünü olmayacak mı?
se 2 bile 6500 tl civarı

se 2 bile 6500 TL civarı
Onu diyorum işte. Apple ın SE serisi telefonları bence tercih edilmez. Tabi ki bütçe meselesi. Bütçesi olmayan ve apple seven birisi alabilir ama 6500 tl ye 3GB RAM i olan ve 1800 mAh bataryaya sahip bir telefon tercih edilmez diye düşünüyorum. SE3 ün de bunlardan pek farkının olmayacağını düşünüyorum. Alt segment olarak kast ettiğim bu. Bence SE serisi Iphone un alt segment uygun fiyatlı ürünleri aslında çok uygun sayılmaz ama diğer ürünlerine göre :D

Onu diyorum işte. Apple ın SE serisi telefonları bence tercih edilmez. Tabi ki bütçe meselesi. Bütçesi olmayan ve apple seven birisi alabilir ama 6500 TL ye 3GB RAM i olan ve 1800 mAh bataryaya sahip bir telefon tercih edilmez diye düşünüyorum. SE3 ün de bunlardan pek farkının olmayacağını düşünüyorum. Alt segment olarak kast ettiğim bu. Bence SE serisi Iphone un alt segment uygun fiyatlı ürünleri aslında çok uygun sayılmaz ama diğer ürünlerine göre :D
ios u ram ile ölçemezsin apple ın özel olarak kendi telefonları için ürettiği bir yazılım olduğu için android cihazlardaki gibi bilmem kaç gb ram koymana gerek yok

Arkadaşlar bu telefonlar arasında sizce hangisini almalıyım?
Iphone 11 eski diyecekler olucak biliyorum ama Iphone 11 i seçeneklerim arasında olma sebebi apple ın dayanıklılığı ve ios dan dolayı.
Diğer merak ettiğim. Samsung S7 edge de olan kronik ekranda ki çizgi sorunu bu telefonlarda da var mı? Samsung S21 serilerinde ve A72 de?
Telefonunun uzun ömürlü olması benim için önemli sizce bunlardan hangisini tercih etmeliyim?
Bunlar arasından iphone11 rakibi s21fe

• Beğen
Reaksiyonlar: B0ra
S21 ile S21 FE arasında ki temel fark ne?
ana kamera sensör farklılığı s21 de 8k video özelliği, ufak tefek batarya ömrü farklılığı, yanlış bilmiyorsam s21 de optik değil hibrit 3x zoom var s21 de ultrasonic parmak izi okuyucu var

ana kamera sensör farklılığı s21 de 8k video özelliği, ufak tefek batarya ömrü farklılığı, yanlış bilmiyorsam s21 de optik değil hibrit 3x zoom var s21 de ultrasonic parmak izi okuyucu var
s21 ile s21 FE arasında 1k dan fazla fark var fiyat olarak. 8K video özelliği olmasa da olur. Galiba S21 FE daha mantıklı. 8K video ya gerek yok. En büyük fark o zaman kamera. Batarya olarak da çok fark yok baktım özelliklerine.
Teşekkürler

Hocam bana kalırsa en mantıklısı s21
Sağol. S21 güzel de S21 FE ile kamera ve batarya dışında galiba çok farkları yok. 1K dan fazla da fiyat farkları var. S21 FE şuan daha mantıklı geldi ama fikir için sağol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,115
Üyeler
187,151
Son üye
GerginGörünüslüMan
Geri