Yardım İncehesap İade Kargosu

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhaba sevgili dostlarım,
8 Mayıs Gaming gecesinden aldığım Arctis 5 i iade ettim 29 Mayıs'ta.
Bana verilen iade kargo kodunu verdim kargocuya fakat bana herhangi bir takip numarası verilmedi yada telefonuma/mail'ime mesaj gelmedi.
O anda kargocu acele ettiği için benim de aklıma gelmeid takip numarasını istemeyi.
Şimdi aklıma takılan bir soru var acaba kargom kaybolursa ben bu işin içinden nasıl çıkabilirim?

Bana verilen iade kargo kodunu verdim kargocuya fakat bana herhangi bir takip numarası verilmedi yada telefonuma/mail'ime mesaj gelmedi.
O anda kargocu acele ettiği için benim de aklıma gelmeid takip numarasını istemeyi.
Şimdi aklıma takılan bir soru var acaba kargom kaybolursa ben bu işin içinden nasıl çıkabilirim?
Keşke daha dikkatli olsaydınız Hocam .

İnşallah paranızı alırsınız

Durumu kargo şirketini arayarak anlatın. TC kimlik numaranızdan takip numarasını vermeleri lazım.

İncehesap kargo iade kodu oluştururken görüyordur kendine gelecek kargoları sıkıntı etme. Trendyol'a iade ettiğim üründe aynısı olmuştu ellerine ulaşmıştı.
Hocam işin garip kısmı siteden iade başlattığımda farklı kod verildi e-mail gönderdiğimde farklı kod gönderildi. Bende e-mail den gönderilen kod ile gönderdim bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Hocam işin garip kısmı siteden iade başlattığımda farklı kod verildi e-mail gönderdiğimde farklı kod gönderildi. Bende e-mail den gönderilen kod ile gönderdim bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Geçen gün aynı muhabbeti farklı biri daha yazmıştı. Farklı kodlar verilmişti.

Hocam fatura verdiyse kargocu kargo numarası yazar

senin telefon numaran ve adres bilgilerin var
yani şubeye gidip veya telefonla arayıp gerekli bilgileri alabilirsiniz

Kargo şirketini arayıp kargo durumunu ve numarasını ogreniyorsun. Bende GP luna iade ettim. 3 günde parası geri yattı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,586
Üyeler
190,060
Son üye
haiseflex
Geri