Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 29,570
1 fitness salonu için bir de günlük yaşam için alıyorum.
NO: 1
NO: 2
NO: 1
NO: 2
Ben bunu tercih ederdim.Onu kesin alıyorum. İki tane alacağım öbürü hangisi olsun?
Baktım da modeli beğenmedim. Daha fazla modele bakmak istemiyorum. Bu ikisi arasından seçim yapmak istiyorum.https://www.morhipo.com/212626-9124-payton-aerotech/30389760/detay
Buna da bakabilirsiniz indirimli fiyatı 150tl çok ucuz. Ben geçen hafta aldım ön tarafı sıktığı için iade ettim. Etiket üstünde 360tl fiyatı var.Almak istersen bir numara büyük al.
La öyle arada kaldım ki tahmin edemezsin. İkisi de güzel. Hoş geldi gözüme. Annem de bu daha iyi dedi. Daha fazla yorum gelsin bakalım.Ben bunu tercih ederdim.
Simsiyah olunca pek de güzel görünmüyor.
Kişisel tercih benim hoşuma pek gitmiyor.@rdeM Bi de tam siyah niye güzel olmuyor?
Ben 2 tane ayrı alacağıma 1 tane tam alırım onu giyerim yıllık.La öyle arada kaldım ki tahmin edemezsin. İkisi de güzel. Hoş geldi gözüme. Annem de bu daha iyi dedi. Daha fazla yorum gelsin bakalım.
Konuyu okudun mu? Keyfimden iki tane almıyorum.Kişisel tercih benim hoşuma pek gitmiyor.
Hafif beyazlık iyi bir hava katıyor bana göre.
Tabii senin hoşuna gidiyorsa onu al.
Ben 2 tane ayrı alacağıma 1 tane tam alırım onu giyerim yıllık.
Bu sene öyle yapıyorum mesela.
Reebok Royal serisinden bir ayakkabı aldım.
siyah olan çok iyi duruyor benim tercihim siyah olanKonuyu okudun mu? Keyfimden iki tane almıyorum.
Siyah tabii ki.