Ortalama ile nakil aldırma

NLest

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar ben 9.sınıf öğrencisiyim ortalamam 80.7 Nakil aldırmak istiyorum Sınavsız Ortalamayla alan bir okula ama oranın ortalaması 93 ben nakil başvurusu yapınca 1.sırada oluyorum kabul edilir miyim? Lütfen yardımcı olun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up

Son düzenleme:
Bende yapmıştım ama daha 9. Sınıf bitirmediğin için orta okul obp ne göre alınıyorsun Eğer sıran 1 ise ve en az 1 kontenjan var ise ve torpille biri okula girmezse alırlar

bildiğim kadarıyla her okula göre değişiyor bunu o okula sorarak öğrenebilirsin

bildiğim kadarıyla her okula göre değişiyor bunu o okula sorarak öğrenebilirsin
Bende yapmıştım ama daha 9. Sınıf bitirmediğin için orta okul obp ne göre alınıyorsun Eğer sıran 1 ise ve en az 1 kontenjan var ise ve torpille biri okula girmezse alırlar
Sizin OBP niz neydi ve ne kadarlık okula girdiniz bunu da cevaplarsanız çok sevinirim

Sizin OBP niz neydi ve ne kadarlık okula girdiniz bunu da cevaplarsanız çok sevinirim
Benim Obp 81 idi 79 obp okula ama 10 kere denemişiliğim var ancak zaman geçtikçe talep azalıyor bizim okula 77 obp ile nakil aldıran da vardı

Onlara kalsa kimseyi kabul etmezler :d
Sistem otomatik alıyor.

Nakiller hakkında kendimi genel bir bilgi vermek zorunda hissediyorum :D 9. sınıfta okuyorsanız ve nakil yaptıracaksanız OBP puanı geçerli oluyor. Eğer 9. sınıfın yazından itibaren nakil başvurusu yapacaksanız OBP puanı değil lisede geçtiğiniz yılın puanına göre nakil olabiliyorsunuz. Girmek istediğiniz okulun OBP puanı bu kısımda geçersiz olabiliyor denebilir. Çünkü bundan sonra nakil yapanlar arasında yarışıyor oluyorsunuz. Örneğin OBP puanı 85 olan bir okula 70 puanla girebilir ya da 95 puanla bile giremiyebilirsiniz bu tamamen sizden yüksek puanlı biri olmamasına bağlı. Örneğin ben 9. Sınıfın yazında 92 ortalamayla 95.5 OBP puanlı okula başvuru yaptığımda şans eseri 1. sıradaydım ve nakilim onaylanmıştı. Yani olay daha çok şansa şansa bağlı diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,660
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri