ömerbuğrayurtçu
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
game garajdan sistem sipariş vermeyi düşünüyorum acaba ekran kartını ayrı mı gönderiyorlar
1650 harici tüm ekran kartlarını ayrı gönderiyorlar parça kutularının olduğu kutuda ekran kartında gönderiyorlargame garajdan sistem sipariş vermeyi düşünüyorum acaba ekran kartını ayrı mı gönderiyorlar
çok hızlı ve güvenilir.game garajdan sistem sipariş vermeyi düşünüyorum acaba ekran kartını ayrı mı gönderiyorlar
anakartı güzel +200 verip asus dragon alabiliyorsan al derim. biostarın biosu biraz karışıkçok hızlı olduğunu ve güvenilir olduğunu duydum bende sipariş vericem fakat anakart seçiminde kararsız kaldım.
yo çok yaratmaz ama dediğim gibi benim aldığım modelde asus dragon +200dü 4600mhz çıkıyordu sadecepollux serisinden 3tnyi almayı düşünüyorum.Biostar anakartlı olan 100tl daha ucuz pek bir fark yaratır mı Asus olması.
Ben geçen ay sipariş verdim.Sipariş verdiğim gün kargoya verildi.3. veya 4. gün elimdeydi yanlış hatırlamıyorsam.Hepsi tek kargo ile geliyor.Ekran kartı kendi kutusunda açılmamış bir şekilde kutunun içinde mevcut.Onu siz takıyorsunuz.game garajdan sistem sipariş vermeyi düşünüyorum acaba ekran kartını ayrı mı gönderiyorlar
yok pek bir şey değişmez ozaman ekstra 100tl marka ismine verilmez şahsenYok benim alacağım modelde herhangi bir değişiklikleri yok aynı model anakartlar fakat markaları farklı her hangi bir mhz farkı yok
1650S de ayrı mı?1650 harici tüm ekran kartlarını ayrı gönderiyorlar parça kutularının olduğu kutuda ekran kartında gönderiyorlar