Hem pivot hem de dikey olabilen msı satıyorum düşünürsen ilanıma bakabilrisin.Arkadaşlar beklediğim şeyler min 165 hz ips panel ancak ghosting sorunu olmamalı ve boyum uzun olduğu için pivot
Gsync de olursa süper olur
forum.donanimarsivi.com
3.4 bine satıyon nası alsın adamHem pivot hem de dikey olabilen msı satıyorum düşünürsen ilanıma bakabilrisin.
MSI Optix MAG274R 144hz 1ms IPS 1080p G-SYNC Premium Monitör
Geçen sene Mart ayında alınmıştır. Herhangi bir kusuru veya Ölü piksel durumu yoktur. Kutusu ve faturası vardır. HDR vardır. Piyasa fiyatı 5200TL'dir.forum.donanimarsivi.com
Fiyatta bir şeyler yaparız abiii.3.4 bine satıyon nası alsın adam
Acelesi varmış ya iteleyecek aklı sıra. Piyasasını bilemem ama kural ihlali yapıyor.3.4 bine satıyon nası alsın adam
Hem pivot hem de dikey olabilen msı satıyorum düşünürsen ilanıma bakabilrisin.
MSI Optix MAG274R 144hz 1ms IPS 1080p G-SYNC Premium Monitör
Geçen sene Mart ayında alınmıştır. Herhangi bir kusuru veya Ölü piksel durumu yoktur. Kutusu ve faturası vardır. HDR vardır. Piyasa fiyatı 5200TL'dir.forum.donanimarsivi.com
2750 yaparsan kralık olurdu sanmam yapcanıFiyatta bir şeyler yaparız abiii.
Pivot arıyor diye demiştimm
Referans link atmak ve direk satıyorum diye açmak reklam ama zaten ilanım var ilgilenirsen bakarsın demişim.Acelesi varmış ya iteleyecek aklı sıra. Piyasasını bilemem ama kural ihlali yapıyor.
7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar.
Bu kurala uymuyor. Kendi ilanını her ne kadar da içinde ilanı olsada kendi ilanını reklam yapıyor. Ve referal link bulunuyor.
Knk 3’e bırakırım direk.2750 yaparsan kralık olurdu sanmam yapcanı![]()
Aklı sire iteleyecek demişsin.Acelesi varmış ya iteleyecek aklı sıra. Piyasasını bilemem ama kural ihlali yapıyor.
7- Reklam amaçlı, referal link içeren paylaşımlar.
Bu kurala uymuyor. Kendi ilanını her ne kadar da içinde ilanı olsada kendi ilanını reklam yapıyor. Ve referal link bulunuyor.
Tekrar söylüyorum yasaksa silerim. Benim için bir sıkıntı yok.
Konudan değil moderatör ile özel konuşma direk.Tekrar söylüyorum yasaksa silerim. Benim için bir sıkıntı yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Konu linkini atar mısın?
Ss aldığın.
Gözükmüyor özel olduğu için en kötü etiket atarız yarın bakar buraya.Konudan değil moderatör ile özel konuşma direk.
Alıntıyı görüntüle
Eğer görebiliyorsan buyur:https://forum.donanimarsivi.com/mes...lara-yazabilirmiyim.85742/#convMessage-578971
Ha unutmadan söyleyeyim sonra sende böyle yapmışsın diye söylenmeden söyleyeyim. Cevap gelmesi biraz uzun olduğundan ben birkaç mesajın altına yazmıştım. Sonra cevap gelmediğinden durumu bilmiyorum.Gözükmüyor özel olduğu için en kötü etiket atarız yarın bakar buraya.
@alpolojix