Rx 6600 XT Amazon jp 7800 TL(stok bitti)

Kanka 3050 bile msrp 250 iken amazonda 500 den çerez gibi satılıyor. 12 felan neysede tekrar o fiyatlara dusmesi çok zor.
İşte onu diyorum şuan değil 1 ay öncesine kadar ekran kartları 20k üstlerindeydi Rtx 3070ti'lar filan şimdi amazonda 15-16k'lara kadar bulunuyor zamanla aynı bu şekilde giderse 1-2 aya kadar dediğim fiyatlara iner.

Emin ol düşecek 1 ay içerisinde düşmez ama düşecek. amazon.com.tr üzerinden. olsun avrupa malı olsun yeter bana.
Türkiye'de hiçbirşey ucuzlamaz,kankaaaaa.

Sabah 1 tane sipariş vermeye çalıştım. Ama verebildim mi hiç emin değilim 😂😂 param kartta hala duruyor ve ne cv kodu girdim ne mobil onay kodu. Kart numarası isim soyisim alıp sipariş oluşturuldu yazdı. Faturayıda arkadaş üzerine çıkardım askerdeyim çünkü alamam. Tc kimlikte istemediler. Çok saçma sapan bir işe girdim hadi hayırlısı 😂😂

567 dolar çekti benden. Haftaya caysamba elimde olur inşallah.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5000 e alıcı çıkmıştı 1-2 ay önce vermemiştim şuan pişmanım
Keşke verseydin. Bendede 1 aydır ilanda. 4200 felan yazdım tık yok. En son 3750 ye anlaştık biriyle

Son düzenleme:
Türkiye'den alınmayacak saten kardeşim herkes mi yanlış okuyor yazdığımı.
Şunu demek istedim. Kur farkı her geçen gün uçacağı için. Yurtdışında ne kadar ucuzlarsa ucuzlasın. TL ile alışveriş yapacaksan sıkıntı. Onu demek istedim.

Arkadaşlar nasıl güvenip alıyorsunuz.Benim ilk amd kartım bozuk geldi.Bir ay sonra bozulsa ne olacak?

Geri