uygulama izleme

aliyakut

80+
Reaksiyon skoru
13
öncelikle herkese merhabalar . benim sahip olduğum telefonu kardeşim de arada sırada kullanıyor hangi uygulamalara ne zaman girdiğini öğrenmek istiyorum daha önce androidde böyle bir uygulama bulmuştum ios da veya android de böyle bir uygulama bilen varmı

Merhaba herşeyi kötüye yormamak gerekiyor özel olan uygulamalar şifrelenmeli ve kullanan ister yaşlı ister genç ister çocuk olsun yaptıklarının aradıklarının gördüklerininin sadece kendinisinin görmediğini kaydedildiğini ve dinlendiğini bilmesi gerekiyor buna hareket edelim özellikle samsung ve iphone gibi güvenliği sağlam olan telefonlar bile olsa dediklerime göre hareket edilmesi gerekiyor.

yok sorun o tarzda şeyler değil bizden gizli birşeyler yaptığını düşünüyoruz sabah 5 de uyanıp başka insanlarla konuştuğunu görmüştük

yok sorun o tarzda şeyler değil bizden gizli birşeyler yaptığını düşünüyoruz sabah 5 de uyanıp başka insanlarla konuştuğunu görmüştük
Her ne kadarda olsa o çocuk iyi kötü kavramını pek kavrayamaz ama önce konuşulmalı sonra hareketlerine bakarak karar verilmeli zaten internet o kadar kötü biryer ki her türlü kötülük var korumamız gerekli.

Her ne kadarda olsa o çocuk iyi kötü kavramını pek kavrayamaz ama önce konuşulmalı sonra hareketlerine bakarak karar verilmeli zaten internet o kadar kötü biryer ki her türlü kötülük var korumamız gerekli.
evet kesinlikle öyle haklısınız ama yinede bu şekilde en azından ne zaman uyanık ne zaman uyuyor onu anlamış olurum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,505
Üyeler
186,741
Son üye
bamgumbam
Geri