Valorant 1200 VP 60 TL

berke.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,189
Merhabalar tekrar yine ben önceki konuma gayet güzel bir ilgi geldi herkese teşekkür ederim. İndirim yine vodafone yanımdada geçerli ASK15 kodu ile 1200VP'yi 49 TL'ye alabiliyoruz gece pazarınızdaki skinleri bu şekilde daha ucuza alabilirsiniz. (Minimum Sepet Tutarı 50TL) satın alanlara hayırlı olsun.

Merhabalar tekrar yine ben önceki konuma gayet güzel bir ilgi geldi herkese teşekkür ederim. İndirim yine vodafone yanımdada geçerli ASK15 kodu ile 1200VP'yi 49 TL'ye alabiliyoruz gece pazarınızdaki skinleri bu şekilde daha ucuza alabilirsiniz. (Minimum Sepet Tutarı 50TL) satın alanlara hayırlı olsun.
2480 vp de kullanabiliyor muyuz?

Nasıl alacağım anlamadım vodofone'li mi olmak zorundayız?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam vodofoneli olmak zorunlu ve vodofone yanımda uygulaması içindeki sanal mağazadan alınıyormuş

Nasıl alacağım anlamadım vodofone'li mi olmak zorundayız?

Tamam vodofoneli olmak zorunlu ve vodofone yanımda uygulaması içindeki sanal mağazadan alınıyormuş
Değiliz. Uygulamayı indirip vodafonelu değilim kısmından giriş yapıp alabilirsin

Vodofone pay kart ile bedava alın.

Birden fazla alabilme şansımız var mı? Çok soru sordum kusura bakmayın.

arkadaşlar Vodafone yanımdaya girip kod falan mı alcaz bu pini almak için yoksa Oyun içinden kodu mu kullancaz satın alırken biri söyleyebilir mi

Bu arada bi haber de ben vereyim.
Konudaki uygulamadan E-Pin alımlarında 14 Gün içinde 15GB HEDİYE İNTERNET veriliyor.
Yani 1 taşla 2 kuş vuruluyor [VODAFONE lulara özel]
Banada tam 15gb net lazım nasıl kazanıcam

arkadaşlar Vodafone yanımdaya girip kod falan mı alcaz bu pini almak için yoksa Oyun içinden kodu mu kullancaz satın alırken biri söyleyebilir mi

Banada tam 15gb net lazım nasıl kazanıcam
kodu ödedikten sonra telefonuna sms geliyor orda valorant kodu olcak onu oyunda promosyon yerine giriyorsun geliyor.

Geri