UnlegitPanda
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 768
Uygulamayı açarken kırmızı ekranda takılı kalıyorum ne yapabilirim?
aşağıda cark var oraya tıkla vodafonlu değilime bas giriş yap bendede senin gibiydiUygulamayı açarken kırmızı ekranda takılı kalıyorum ne yapabilirim?
Nerede yazıyor? Geçen 6TL'lik kod aldım onda demedi min 50TL diye.Minimum Sepet Tutarı 50TL
Muhtemelen katılım fazla olmuşturVodafone Pay 50TL geri ödeme son gün 15 Şubat'tı ama şuan kampanyalardan gitmiş. Sebebi nedir?
Vodofone Pay kart ile vodofone mağazasında 50₺ ye 50tl iade var. 49tl ye başka kod ekleyip alın diğer ay 50tl iadeNasıl?
Şimdi bende farkettim. Ödemem birkaç gün önce yapmıştım. Kod alımından durdurdular kesin.Vodafone Pay 50TL geri ödeme son gün 15 Şubat'tı ama şuan kampanyalardan gitmiş. Sebebi nedir?
O kampanya kalkmış gözüküyorVodofone Pay kart ile vodofone mağazasında 50₺ ye 50tl iade var. 49tl ye başka kod ekleyip alın diğer ay 50tl iade
Şimdi baktım kalkmış. Şansımızı kaybettik ben birkaç gün önce aldım iade olur umarım.O kampanya kalkmış gözüküyor
Sağol Dostum.Merhabalar tekrar yine ben önceki konuma gayet güzel bir ilgi geldi herkese teşekkür ederim. İndirim yine vodafone yanımdada geçerli ASK15 kodu ile 1200VP'yi 49 TL'ye alabiliyoruz gece pazarınızdaki skinleri bu şekilde daha ucuza alabilirsiniz. (Minimum Sepet Tutarı 50TL) satın alanlara hayırlı olsun.
Ben de kampanya varken aldım. Mantıken geri vermeleri gerekiyor. Kapmanya varken aldım çünkü.Şimdi baktım kalkmış. Şansımızı kaybettik ben birkaç gün önce aldım iade olur umarım.
Vermesinler cıngar çıkarırım.Ben de kampanya varken aldım. Mantıken geri vermeleri gerekiyor. Kapmanya varken aldım çünkü.