muhammedygrtc53
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Abi öncelike selamun aleykum benim laptopuma harici ekran kartı takmak istiyorum toshibe satellite c50 d b 154 hangi ekran kartı takabilirim 4 gb ram
Yok abi harici olarak takmaOnun ekran kartı değişmez
1000Bütçe?
Yani yeni pc almalıyımİşlemcin güçsüz. Taksan bile aşırı darboğaz olur.
1K-1.5K daha biriktir APU al?
Bence paranı bi kenara atıp biriktirip yeni sistem toplayabilirsin illa ben alıcam diyosan 1050ti msi da 1100tl civarı veya rx570 alabilirsin
En az %50 Darboğaz yapar.Bence paranı bi kenara atıp biriktirip yeni sistem toplayabilirsin illa ben alıcam diyosan 1050ti MSI da 1100tl civarı veya rx570 alabilirsin
Kaan beğenme şunları bir sürü bildirim geliyo1K-1.5K daha biriktir APU al?
Ekran kartı taksan bile darboğaz yapacak çünkü.
Peki apu da darbogaz yapmazmı1K-1.5K daha biriktir APU al?
Ekran kartı taksan bile darboğaz yapacak çünkü.
Öncelikle harici ekran kartı takmak için EGPU tekniğini kullanman gerektiğini belirteyim. Yani ekran kartını alacaksın almasına ama laptopun içerisine takamayacaksın, ekstra aparat sayesinde laptopun yanında duracak.
Ekran kartı olarak RX 460 alabilirsin, ikinci elde 400-600 TL arasına bulunuyor.
Ancak laptopun gücü ekran kartına yetmez, bu sebeple ekstra güç kaynağı da alman gerekir.
PowerBoost BST-ATX250R 250w 12cm Kırmızı Fanlı ATX Power Fiyatı
PowerBoost BST-ATX250R 250w 12cm Kırmızı Fanlı ATX Power en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bir de ekran kartını takmak için EGPU aparatı lazım tabi.
TskS-Link Sl-Ex116 Pcı-E 1X To 16X Sata 6Pin Bitcoin Ekran Fiyatı
S-Link Sl-Ex116 Pcı-E 1X To 16X Sata 6Pin Bitcoin Ekran en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com