windows'a 3. parti uygulamalar yüklenebilir mi ?

adguard reklam engelleyici , adblock max reklam engelleyici , adblock plus reklam engelleyici
hangisini indireyim ?
Adblock plus kullanıyorum şu ana kadar bir reklam görmedim.

şimdi adguard mi kurayım ublock mu ?
Ben ublock kullanıyorum gayet etkili. Ayrıca sayfada istemediğin şeyler olursa onuda kaldırabilirsiniz. O kadar becerikli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben adguard kullanıyorum fark etmez ikisinden birini kur
Adblock plus kullanıyorum şu ana kadar bir reklam görmedim.
Can değer kendisi söyledi adguardların her türlüsü var ve çok aşırı güvenli değiller. Açıkçası ben bell ibir süre sonra reklam görmeye başlamıştım. Ama ublock üzerinde 1 kere bile reklam gelmedi.

Ben ublock origin derim tek geçerim hala daha aynı karardayım.

Ben ublock kullanıyorum gayet etkili. Ayrıca sayfada istemediğin şeyler olursa onuda kaldırabilirsiniz. O kadar becerikli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Can değer kendisi söyledi adguardların her türlüsü var ve çok aşırı güvenli değiller. Açıkçası ben bell ibir süre sonra reklam görmeye başlamıştım. Ama ublock üzerinde 1 kere bile reklam gelmedi.

Ben ublock origin derim tek geçerim hala daha aynı karardayım.
Can değer e bakılırsa her şey zararlı ne kullancaz o zaman o.O2:ROFLMAO:

Can değer e bakılırsa her şey zararlı ne kullancaz o zaman o.O2:ROFLMAO:
Onun söylediği gibi en azından ben bilgileri alıyorum abi diyenlere güvenebiliriz. En azından dürüst deği mi 😂😂

hileli whatsapp ne
Screenshot_2022-02-13-21-56-29-458_com.sec.android.app.sbrowser.jpg
Alt tarafı bunu yazıp arayacaksın.

Normal wp ye göre fazla özellikler var mesela birisi bı mesajı herkesten dilde bile hileli wp kullanıcısından silinmez

Belki aratmis anlamamıştir belki o sitelerde yazmayan bı özelligi söyleyeceğiz bu ne agresiflik?
Bunun için zamanında wamr kullanıyordum. Ama onlar güvenli değil bana göre.

Bunun için zamanında wamr kullanıyordum. Ama onlar güvenli değil bana göre.
Ben de onu kullanıyordum ama bildirim erişimi vermek biraz sakıncalı gibi geldi sildim sonrasında. Bence siz de kullanmayın, çok istiyorsanız aero whatsapp önerebilirim fakat onda da cihazınız sıfırlandığında mesajlarınız gidebilir, haberiniz olsun.

Ben de onu kullanıyordum ama bildirim erişimi vermek biraz sakıncalı gibi geldi sildim sonrasında. Bence siz de kullanmayın, çok istiyorsanız aero whatsapp önerebilirim fakat onda da cihazınız sıfırlandığında mesajlarınız gidebilir, haberiniz olsun.
Ben direk kullanmıyorum. Hiçbir şekilde ekstra bir uygulama yok bende

Geri