Kafasına Göre Mavi Ekran

olmamış zip olarak sıkıştır masaüstüne kaydettiğin dosyayı dosya.co ya yükle sonra buraya at linki

olmamış zip olarak sıkıştır masaüstüne kaydettiğin dosyayı dosya.co ya yükle sonra buraya at linki
bu programı ilk defa kullanıyorum dediklerinizi yapınca goog chrome seklinde cıkıyor ona tıklayıncada sistem bilgilerim cıkıyor ama nette olarak (sistem bilgeileri vb hersey cıkıyor)

Bunları Yapıp buraya link olarak atmanızı bekliyorum.

SanDisk 240GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-240G-G26​

kronik sorunlu.bende de kafasına göre mavi ekranlar kasma donmalar yapıyordu.emekli ettim.düzeldi pc.

Bunları Yapıp buraya link olarak atmanızı bekliyorum.

"nvlddmkm.sys" dosyası ise ekran kartınızdan dolayı oluşan bir problem vardır. Bu problem ya ekran kartınızın bozulduğunu gösterir ya da yanlış driver kurmuş olabilirsiniz. Öncelikle bilgisayarınızı güvenli modda açıp kurduğunuz driveri kaldırın. Sonra işletim sisteminize uygun olan doğru driveri kurup deneyin. Tekrar aynı hatayı alırsanız büyük ihtimalle ekran kartınızda fiziki sorun olmuştur. Ayrıca aşağıdaki 7 adımı uygulayarak çözmeyi de deneyebilirsiniz.

1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: CMD'yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: CMD ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın.

"nvlddmkm.sys" dosyası ise ekran kartınızdan dolayı oluşan bir problem vardır. Bu problem ya ekran kartınızın bozulduğunu gösterir ya da yanlış driver kurmuş olabilirsiniz. Öncelikle bilgisayarınızı güvenli modda açıp kurduğunuz driveri kaldırın. Sonra işletim sisteminize uygun olan doğru driveri kurup deneyin. Tekrar aynı hatayı alırsanız büyük ihtimalle ekran kartınızda fiziki sorun olmuştur. Ayrıca aşağıdaki 7 adımı uygulayarak çözmeyi de deneyebilirsiniz.

1: Grafik kartı sürüsünün en son versiyonunu yükleyiniz.
2: C:\Windows\System32\Drivers klasörüne girin ve nvlddmkm.sys dosyasının ismini nvlddmkm.sys.old olarak değiştiriniz.
3: Nvidia klasörüne gidiniz ve nvlddmkm.sy_ dosyasını bulunuz ve masaüstüne kopyalayınız.
4: CMD'yi çalıştınız ve CMD ekranında masaüstü konumuna geliniz.
5: CMD ekranında expand -r nvlddmkm.sy_ nvlddmkm.sys bu komutu çalıştırın.
6: Masaüstünde yeni oluşan nvlddmkm.sys dosyasını C:\Windows\System32\Drivers klasörüne kopyalayın.
7: Bilgisayarı yeniden başlatın.
bunları önceki bozulmada yaptım 2 hafta düzeldi sonra bida basladı bugun öglen dediklerinizi yaptım ve suanlık sorun yok ama tahminem ekran kartim artık yoruldu saollun ugrasmanız ve yardımlarınız için

Kullandığınız ve Sistemi bozmaktan başka hiçbir işe yaramayan "Advanced System Care , Outbyte PcRepair , Driver Booster " Programlarını kullandığınız için Sistemde "Mavi Ekran" sorunlarına yol açmış (Lütfen bu tür programlara güvenmeyiniz.);

1.Hata.png

2.hata.png

3.hata.png

4.hata.png

hata 5.png

Mavi Ekran Hataları ;

maviekran.png

Kullandığınız Outbyte programının "Virus Total" Taraması ;

virüstotal.png

Sorun "Driver Booster" kullanarak yüklediğin "Driver" ile alakalı , Önerim Temiz Windows kurulumu yap ve Bu tür programlara güvenme sistemi bozar.

Sence Advanced System Care , Driver Booster Yüklü bir bilgisayarın mavi ekran vermeme olasılığı kaçtır ?
Yok diğer arkadaş sormuştu bunu. Bu yüzden ona cevap vermiştim.

Ama senin cevabına gelirsek doların düşme ihtimalinden daha yüksek diyebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,105
Üyeler
189,390
Son üye
tvpaneltamircisi
Geri