DA V4.5 Sistemi Satmalı mıyım yoksa iade mi etmeliyim?

Arkadaşlar yardım eden herkese teşşekür ederim. Düşündükten sonra konuya geri döneceğim.

Neyin hakkına giriyor ya delircem böylelerine 20 dk boyunca alan aldı neyin tatavası bu ister alır ister satar ister iptal eder 20 dk boyunca alamadıysan senin hatan veya alamayanların hatası kaçta çıkacak fiyatı özellikler hepsi belliydi duyar kasmaya gerek yok
sizin gibiler yüzünden şu al sat olayı yapanlara hak veriyorum katılıyorum onlara sonra bende al sat yapıyorum ucuz bulursam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1645360838149.png

bak mesela bu dediğine adamın kesinlikle katılmıyorum sadece şu 3050 ekran kartı indirime girmişti o olayda katılabilirim 10 stok varmış bizim forumdan 1 kişi yakalamış onada hayırlı olsun da 400 stok ideal bence ne az ne fazla

sizin gibiler yüzünden şu al sat olayı yapanlara hak veriyorum katılıyorum onlara sonra bende al sat yapıyorum ucuz bulursam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bak mesela bu dediğine adamın kesinlikle katılmıyorum sadece şu 3050 ekran kartı indirime girmişti o olayda katılabilirim 10 stok varmış bizim forumdan 1 kişi yakalamış onada hayırlı olsun da 400 stok ideal bence ne az ne fazla
Şimdi ben bildiri geldiğinde uyuyordum bildiriden 10 dk sonra uyanmıştım ve linke tıkladım.5 dakika falan inceledim ürün öyle hıp hızlı bitmedi.2.durum al satçı olmasam da yapan insanlara da kimse bir şey diyemez.Evet ihtiyacı yok almış doğru ama sonuç olarak adam almış beyler.Buna bir şey yapamayız.Hayırlı olsun deriz.Bu bir ticarettir.

Hocam bir tane hatay usulü zurna dürüm karşılığında satın alabilirim.

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze
iade etmek yerine 5-5,5 arası alıcı mutlaka bulursunuz almak isteyen çok fazla kişi vardı forumda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,703
Üyeler
184,967
Son üye
EXilion
Geri