Neler Yeni

DA V4.5 Sistemi Satmalı mıyım yoksa iade mi etmeliyim?

YURTSEVENGAMER

80+ Silver
Arkadaşlar yardım eden herkese teşşekür ederim. Düşündükten sonra konuya geri döneceğim.

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
Neyin hakkına giriyor ya delircem böylelerine 20 dk boyunca alan aldı neyin tatavası bu ister alır ister satar ister iptal eder 20 dk boyunca alamadıysan senin hatan veya alamayanların hatası kaçta çıkacak fiyatı özellikler hepsi belliydi duyar kasmaya gerek yok
sizin gibiler yüzünden şu al sat olayı yapanlara hak veriyorum katılıyorum onlara sonra bende al sat yapıyorum ucuz bulursam
Mesaj otomatik birleştirildi:

1645360838149.png

bak mesela bu dediğine adamın kesinlikle katılmıyorum sadece şu 3050 ekran kartı indirime girmişti o olayda katılabilirim 10 stok varmış bizim forumdan 1 kişi yakalamış onada hayırlı olsun da 400 stok ideal bence ne az ne fazla

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,375
İsim
Berkay BABUCCU
sizin gibiler yüzünden şu al sat olayı yapanlara hak veriyorum katılıyorum onlara sonra bende al sat yapıyorum ucuz bulursam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bak mesela bu dediğine adamın kesinlikle katılmıyorum sadece şu 3050 ekran kartı indirime girmişti o olayda katılabilirim 10 stok varmış bizim forumdan 1 kişi yakalamış onada hayırlı olsun da 400 stok ideal bence ne az ne fazla
Şimdi ben bildiri geldiğinde uyuyordum bildiriden 10 dk sonra uyanmıştım ve linke tıkladım.5 dakika falan inceledim ürün öyle hıp hızlı bitmedi.2.durum al satçı olmasam da yapan insanlara da kimse bir şey diyemez.Evet ihtiyacı yok almış doğru ama sonuç olarak adam almış beyler.Buna bir şey yapamayız.Hayırlı olsun deriz.Bu bir ticarettir.

poyrazsan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
144
İsim
POYRAZ AFŞAR
allahım dün geceden beri moral sıfırdı sayende neşelendim

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam bir tane hatay usulü zurna dürüm karşılığında satın alabilirim.

• Hahaha
Reaksiyonlar: f0ze

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,387
İsim
Kadir
iade etmek yerine 5-5,5 arası alıcı mutlaka bulursunuz almak isteyen çok fazla kişi vardı forumda

Top Bottom