YURTSEVENGAMER
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar yardım eden herkese teşşekür ederim. Düşündükten sonra konuya geri döneceğim.
sizin gibiler yüzünden şu al sat olayı yapanlara hak veriyorum katılıyorum onlara sonra bende al sat yapıyorum ucuz bulursamNeyin hakkına giriyor ya delircem böylelerine 20 dk boyunca alan aldı neyin tatavası bu ister alır ister satar ister iptal eder 20 dk boyunca alamadıysan senin hatan veya alamayanların hatası kaçta çıkacak fiyatı özellikler hepsi belliydi duyar kasmaya gerek yok
İhtiyacın yoksa niye aldın ihtiyacı olanın hakkına giriyorKonuyu okumadan yorum yapmayın adam açıklamış biraz saygı.
Şimdi ben bildiri geldiğinde uyuyordum bildiriden 10 dk sonra uyanmıştım ve linke tıkladım.5 dakika falan inceledim ürün öyle hıp hızlı bitmedi.2.durum al satçı olmasam da yapan insanlara da kimse bir şey diyemez.Evet ihtiyacı yok almış doğru ama sonuç olarak adam almış beyler.Buna bir şey yapamayız.Hayırlı olsun deriz.Bu bir ticarettir.sizin gibiler yüzünden şu al sat olayı yapanlara hak veriyorum katılıyorum onlara sonra bende al sat yapıyorum ucuz bulursam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
bak mesela bu dediğine adamın kesinlikle katılmıyorum sadece şu 3050 ekran kartı indirime girmişti o olayda katılabilirim 10 stok varmış bizim forumdan 1 kişi yakalamış onada hayırlı olsun da 400 stok ideal bence ne az ne fazla
o ne ya adam iade etse daha karlı dsnasdjkaskjkjdasasdkjdasjkasdü4500 düşünürseniz alabilirim.
ASJDEHASDBhasd iade etsin adam bence deo ne ya adam iade etse daha karlı dsnasdjkaskjkjdasasdkjdasjkasdü
zaten sistem 5000 TL neden 500 TL ucuza versin4500 düşünürseniz alabilirim.
hjsdgfsaugfafs harbi hocam ne yaptınızo ne ya adam iade etse daha karlı dsnasdjkaskjkjdasasdkjdasjkasdü
Hocam nerede buluşabilirizHocam bir tane hatay usulü zurna dürüm karşılığında satın alabilirim.
hocam gelin 5 zurnaya anlaşırım + yanında künefeHocam nerede buluşabiliriz![]()