Kuzenimin Bilgisayar Sistemi 33 Bin TL Eder mi?

7500f 5060 lı bir sistem bile alsan o oyunları min 300fps ile oynarsın
Ben bu sistemi monitör dahil 33 bin TL'ye alıcam. ayriyetten 5060lı hazır sistemlerin çoğu 8gb versiyonlu 5060 benim alacağım sistemdeki 7700 XT 12gb vrami var.

siz yeni nesil oyunları oynayacaksınız 7700xt üzer teknoloji ve ray traysing ddestegi yok 33 de fazla
7700xt yeni nesil oyun oynatmayacaksa niye üretmiş bunlar.4070 a denk gelmiyor mu bu kart.Dolaylı yoldan 4070 de mi kötü oluyor.

Fiyat fazla geldi nedense gaming gecesinden iyi bi sistem gelirse butcene uygun onu al bence

33 e alınmaz ayrıca o monitörde ghosting sorunu var raminde gecikme değerleri yüksek ssd de kaliteli değil

Fiyat fazla geldi nedense gaming gecesinden iyi bi sistem gelirse butcene uygun onu al bence
Belki benzer fiyatlara yakın veya 1 tık daha iyi sistem bulurum fakat monitörü ayriyetten almam gerekicek gene cebimden ekstra para çıkıcak yani

7700xt yeni nesil oyun oynatmayacaksa niye üretmiş bunlar.4070 a denk gelmiyor mu bu kart.Dolaylı yoldan 4070 de mi kötü oluyor.
RT performansları kötü olduğu için tercih edilmiyor 4070 e denk değil

Monitörle beraber sistemi toplam 33 bin TL'ye alıcam
Al hocam. Arkadaşların dediği gibi düz 30 vermeyi öner.

Belki benzer fiyatlara yakın veya 1 tık daha iyi sistem bulurum fakat monitörü ayriyetten almam gerekicek gene cebimden ekstra para çıkıcak yani

Ray tracing önemli değil. Kimse açmıyor özellikle online oyunlarda. 7700xt 6700xt den yüzde 35 daha hızlı ve 1080p de size yıllarca yeter.

Yanlış Bilgilendirme: RT Var
4070 e denk bir kart degil daha kötü kart 4060ti 16 gb a anca denk gelen bir model üstüne ray traysing yok yani yeni nesil oyunlarda zorluk yaşatıre

Arkadaşlar benim amacım bu sistemde son çıkan oyunları oynamak değil cs2 valorant lol vb. oyunları yüksek fpsle akıcı bi şekilde oynayabilmek.

Arkadaşlar benim amacım bu sistemde son çıkan oyunları oynamak değil cs2 valorant lol vb. oyunları yüksek fpsle akıcı bi şekilde oynayabilmek.
Abicim bak ilk olarak o monitör zaten ghost karlı olarak biliniyor. Ek olarak aynı parçalarla 0 olarak 7700xt li bir kasa 30k bandında piyasaya çıkmıştı geçen ay larda fazla yani bu sisteme pazarlık yap

Geri