İntel Anakart Önerisi İstiyorum

Veysel35

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
267
Bütçe
800
Arkadaşlar sistem topladım sadece anakart kaldı. Bütçem kısıtlı ama bekle derseniz beklerim, sizden anakart önerisi istiyorum. Sistemi aşağıda belirticeğim.
▶️ Red Devil 6600XT
▶️ i5 11400F
▶️ Cougar 600w 80+ Psu
▶️ Viper 3200Mhz 2x8 Ram
▶️ NZXT H510 Elite Kasa
▶️ Wd S570 500Gb m2 SSD
▶️ ANAKART❓❓
Aklımda Asrock 560 Pro4 var ama o da çok pahalı. Şu an mevcut param 800.

Bende 800 e en düşük fiyatlısı indirime girince alamyı düşünmüştüm ama indirmleri bekleyemedim. Asrock aldım kredi kartından. :)

Bu sistem için pcie 4.0 destekli bir anakart alman mantıklı olacaktır. O da rn ucuzu 1099 lira şuan. 3-5 gün önce indirimde 999'a düşmüştü.

Wifili, 4 ram slotlu, 2 m2 ssd girişli, 3 tane mi neydi RGB+ARGB girişli bu dolu anakartı almaya çalışırdım ben olsam.

Wifili, 4 ram slotlu, 2 m2 ssd girişli, 3 tane mi neydi RGB+ARGB girişli bu dolu anakartı almaya çalışırdım ben olsam.
Kesinlikle bu çok daha mantıklı, çok güzel anakart. Ama işin içinde bütçe girince bişey diyemiyor insan.

Evet maalesef öyle. Umarım arkadaşın bütçesi çıkar.
Yalnız bayadır görmüyordum bu anakartı, gördüm canım çekti yine😀 Alayım bi kenarda dursun. İlerde işlemci değiştiririm bi de miss gibi olur.

Yalnız bayadır görmüyordum bu anakartı, gördüm canım çekti yine😀 Alayım bi kenarda dursun. İlerde işlemci değiştiririm bi de miss gibi olur.
Ben 1347 ye N11 den aldım. Bugün gelir. Hatta şuan kargocu aradı geldi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sizin kart geldimi? Teknobiyotik dışında hiçbir yerde stok kalmamış bende yetişmeye çalışıyorum.
Şimdi geldi paket elimde

Silindi.

Son düzenleme:
Ben 1347 ye N11 den aldım. Bugün gelir. Hatta şuan kargocu aradı geldi :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi geldi paket elimde
Teknobiyetik kredi kartına taksitte ğstğne koymasa fiyayın alacağım ama şuan düşünme aşamasındayım.😀 Bi inceleme atarsınız artık foruma 🙂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri