İntel Anakart Önerisi İstiyorum

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben Bursa'daki işlemciyi elden almayı düşünüyorum. Çünkü bana baya yakın. Otobüs ile gider bakarım alırım.
Ben 11400F + B56 anakartı 3400 e aldım :) Ryzen uçmuş iyice.

Ya senin konuyu hatırladım galiba. Para olsaydı o zaman alacaktım. Para işlemciye gitti. 2000lira gömdük. Düşer mi bir daha o fiyatlara?
2 RGB 2 ARGB girişi 4 ram slotu, 2 M2 girişi, çift wifi anteni olan kart. Asrock diye beğenmedi çoğu kişi ama özelliklerine göre çok iyi bence. :) Umarım düşerde yakalarsın.

Ben 11400F + B56 anakartı 3400 e aldım :) Ryzen uçmuş iyice.
Ryzen 7 3700x işlemci 2. El ve bana yakın yerde 2700tl falan. Hadi indirim yaptursam 2600 falan güzel olur. Ama bayadır duruyor o ilan. Belki satılmıştır. Anakartları zaten ucuz. Milli anakart bile iş görür. Ama ben 2. Elden asrock b550m pro4 anakart bakacağım. Yada Asus tuf b450m plus 2 bakacağım.

Ryzen 7 3700x işlemci 2. El ve bana yakın yerde 2700tl falan. Hadi indirim yaptursam 2600 falan güzel olur. Ama bayadır duruyor o ilan. Belki satılmıştır. Anakartları zaten ucuz. Milli anakart bile iş görür. Ama ben 2. Elden asrock b550m pro4 anakart bakacağım. Yada Asus tuf b450m plus 2 bakacağım.
Ben ryzen alsam bile b450 anakarttan b550 geçmek istiyordum. Her türlü anakartta yükseltecektim. 3700x alsam üstüne b550 alsam 2. elden 3700 e felan gelecek. Ama intelde 3400 e sıfırını alıyorum. Önceden tam tersiydi. :D

Çok baktım asrock 560m pro4 yok maalesef 2.el

Son düzenleme:
Ben ryzen alsam bile b450 anakarttan b550 geçmek istiyordum. Her türlü anakartta yükseltecektim. 3700x alsam üstüne b550 alsam 2. elden 3700 e felan gelecek. Ama intelde 3400 e sıfırını alıyorum. Önceden tam tersiydi. :D
Ahh şu amd yeni işlemcilerini çıkarsa düzelecek ama çıkarmıyor ki. Çıkarsa hem Intel ucuzlayacak hemde eski işlemcileri.

Çok baktım asrock 550m pro4 yok maalesef 2.el
O zaman Asus tuf. Lets gooo.

yeni aldık zaten niye satalım :D
Siz yeni aldınız belki satan vardır diye bakmıştım, çok beklentim olmadan

Ahh şu amd yeni işlemcilerini çıkarsa düzelecek ama çıkarmıyor ki. Çıkarsa hem Intel ucuzlayacak hemde eski işlemcileri.

O zaman Asus tuf. Lets gooo.
Hangi model bu?

Siz yeni aldınız belki satan vardır diye bakmıştım, çok beklentim olmadan

Hangi model bu?
Hangisi Asus tuf mu? Asus tuf b550m plus veya b550 plus.

Eğer i5 11400f ile kullandığım anakartı soruyorsan Asus h510m k

Ama daha henüz Asus tuf anakartı almadım bunu belirteyim. Düşünme aşamasındayım şuanda.

Hangisi Asus tuf mu? Asus tuf b550m plus veya b550 plus.

Eğer i5 11400f ile kullandığım anakartı soruyorsan Asus h510m k

Ama daha henüz Asus tuf anakartı almadım bunu belirteyim. Düşünme aşamasındayım şuanda.
11400f için

Geri