R5600g ye Anakart Aldım İyimi Bu?

üst düzey anakart fiyatı da iyi inmiş hayırlı olsun uzun vade düşünüyorsanız mantıklı yapmışsınız iyi bir ekran kartı ile güzel sistem olur

Boşa para harcamışsın

gereksiz olmuş ama hayırlı olsun.

Çok iyi seçim yapmışssın bende birazdan sipariş verecem amazondan alacaktım, arada 3, 5 lira fark sadece.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neden peki? Bende merak ettim ?
yani daha uyguna daha sade anakartlar alınabilirdi.

yani oc rgb işleriniz yoksa birde m2 için pci 4.0 versiyon almayacaksanız bu kadarı fazla (gerçi gen 4 destekliyor mu tam bilmiyorum.)

Çok iyi seçim yapmışssın bende birazdan sipariş verecem amazondan alacaktım, arada 3, 5 lira fark sadece.

Neden peki? Bende merak ettim ?
dün sana kaç kere açıkladım daha anlamadın mı?

yani daha uyguna daha sade anakartlar alınabilirdi.

yani oc rgb işleriniz yoksa birde m2 için pci 4.0 versiyon almayacaksanız bu kadarı fazla (gerçi gen 4 destekliyor mu tam bilmiyorum.)
pci e 4 de desteklemiyor.b450 denkleri 1000 tl daha ucuz.boşa para veriyorlar.verdikleri paranın 1 gram katkısı yok sisteme.

pci e 4 de desteklemiyor.b450 denkleri 1000 TL daha ucuz.boşa para veriyorlar.verdikleri paranın 1 gram katkısı yok sisteme.
niye b550 anakart pci 4.0 desteklemiyor mu? ben destekliyor diye biliyorum. ssd kısmını bilmiyorum.

pci e 4 de desteklemiyor.b450 denkleri 1000 TL daha ucuz.boşa para veriyorlar.verdikleri paranın 1 gram katkısı yok sisteme.
1645448445328.png

Geri